Mücahit Birinci'den, Türkeş ve Selvi'ye: Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar

Tuğrul Türkeş'in "Babasını eşeliyorsun, FETÖ çıkıyor" diyerek hedef aldığı Mücahit Birinci'den yanıt geldi: Etki ajanları, FETÖ’nün üstünde münafıklık potansiyeline sahip işe yaramaz tipler...

Mücahit Birinci'den, Türkeş ve Selvi'ye: Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar
Son Güncelleme: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 12:47
8 Mayıs 2024 Çarşamba 12:46

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin Gezi Parkı Davası ve Osman Kavala'nın tutukluluğuyla ilgili yazıları, AK Parti'deki bazı isimleri arasında tartışmalara neden oldu.

Kavala’nın yeniden yargılanması tartışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Milletvekili ve aynı zamanda Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Türk Delegasyonu Başkanı Tuğrul Türkeş, İsmail Saymaz’a açıklamalarda bulunmuştu.

Birinci: Bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar

Türkeş'in açıklamaları sonrası AK Parti'li Mücahit Birinci'den tepki açıklaması geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkeş ve Selvi'yi de etiketleyen Birinci, "Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar. Hepsi tek tek deşifre olacak merak etmeyin. Dikkate almadan ciyaklatmaya devam" ifadelerini kullandı.

Birinci'nin sosyal medya hesabında Türkeş ve Selvi'yi de etiketleyerek yaptığı açıklamaları şöyle:

Bakın açık ve net söylüyorum: Bu Kavala-Gezi işini kim kovalıyorsa, bunların ipi batıdadır. Parti fark etmeksizin her yere yerleşirler, her yerde iş tutarlar. Bunlar, bugün burada gözükür, yarın başka partiye, başka mecralara giderler. Gittikleri yerin önemi yok, önemli olan kimin ağzıyla konuştuklarıdır. Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar. Hepsi tek tek deşifre olacak merak etmeyin. En büyüğünden en küçüğüne, sonuç fark etmez. ‘KAFALARI’ ne kadar büyükse, ABD/AB, bunlara o kadar büyük tasma takar ve kapı kapı gezdirir. FETÖ filan bunların bir seviye altındadır. Bu etki ajanları, FETÖ’nün üstünde münafıklık potansiyeline sahip işe yaramaz tiplerdir. Dikkate almadan ciyaklatmaya devam.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar