için kaldı

22 Eylül 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Bugün burcunuz sizin için ne yorumluyor?

22 Eylül 2018 Cumartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

22 Eylül 2018 Cumartesi günlük burç yorumları-Bugün burcunuz sizin için ne yorumluyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Eylül 2018 Cuma 16:46

22 EYLÜL 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün hemen hemen her konuda temkinli olmanız sizin yararınıza olabilir. Gereksiz endişelerinizi kontrol altına almadığınız taktirde bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ailevi sorunlarınızı bugün çözebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Son zamanlarda fazlasıyla gergin ve öfkelisiniz. Bu yapınız bugün size zarar verebilir. Özellikle size haksızlık yapıldığını düşündüğünüz bir konuda tepkileriniz ağır olabilir. Hırslarınızın sizi kontrol altına almasına izin vermeyin.

İKİZLER BURCU

Bugün sizin için güzel günlerin başlangıcı olabilir. Dinlenmeniz için bir fırsatınız olabilir ve üzerinizden yoğunluğu atabilirsiniz. İş hayatınızda ve özel hayatınızda da her şeyin yoluna girmesi sizi keyiflendirebilir.

YENGEÇ BURCU

Hayatınızda değişiklikler yapabileceğiniz ve istediklerinizi daha rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz en rahat günlerden birini yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda elinizin altındakileri iyi değerlendirmelisiniz.

ASLAN BURCU

Bugün neler yapabileceğinize dair enerjinizi herkes fark edebilir. Bu nedenle çalışma hayatınızdaki insanların size karşı beklentileri artabilir. Bugün ucu ekonomiye dayanan konuları yürütmekte zorluk çekebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün maddi konularda önünüze hiç olmadığı kadar fırsatlar çıkabilir. Eğer mantığınızı kullanarak değerlendirirseniz oldukça karlı çıkmanız mümkün. Uzun zamandır iletişimde olmadığınız birinden haber alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün insanlarla iletişim kurarken hisleriniz büyük oranda rehberiniz olabilir. Bu doğrultuda hareket ettiğinizde ve fikirlerinizi geliştirdiğinizde istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Parasal konularda sizi rahatlatacak gelişmeler olabilir.

AKREP BURCU

Bugün şans sizden yana ve parlak zekanızla en iyi sonuçları almanız an meselesi olabilir. Özel hayatınıza biraz vakit ayırmanızda fayda var. Biraz karşı tarafa sevginizi göstermeniz gerekebilir. Günü iyi değerlendirmenizde fayda var.

YAY BURCU

Bugünü kişisel bakımınıza zaman ayırarak geçirebilirsiniz. Onun dışında bol bol dinlenin ve ailevi bağlarınızı güçlendirmek için bir şeyler yapabilirsiniz. Bugün akşam saatlerine doğru güzel bir haber alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün sizin dışınızda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Bu konularda ısrarcı olmamanız sizin yararınıza olabilir. Aksi davranışlar içinde bulunursanız haklı iken haksız duruma düşebilirsiniz. Özel hayatınızda ise yeni başlangıçlar yaşanabilir.

KOVA BURCU

İş hayatınızla ilgili fevri çıkışlar yapmaktan kendinizi alıkoysanız iyi edersiniz. Her ne kadar haklı olsanız dahi öfke patlamaları yaşamanız size pahalıya mal olabilir. Özel yaşamınızda kendinizi karşı tarafa en iyi şekilde ifade etmelisiniz.

BALIK BURCU

Bugün yeni başlangıçlar kapınızı çalabilir. Hayatınıza giren yeni insanlar ve yeni fikirler iş hayatınızda başarıya ulaşmanızı sağlayabilir. Eğer yaratıcı yönünüzü ön plana koyarsanız istikrarlı bir yükselme sizinle olabilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar