21 Eylül 2018 Cuma günlük burç yorumları-Bugün burcunuz sizin için ne yorumluyor?

21 Eylül 2018 Cuma günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

21 Eylül 2018 Cuma günlük burç yorumları-Bugün burcunuz sizin için ne yorumluyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
20 Eylül 2018 Perşembe 16:45

21 EYLÜL 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Çalışma hayatınızda durgun ruh haline bürünebilirsiniz. Aşırı yoğun duygularınız nedeniyle bu aralar sık sık hatalar yapabilirsiniz. Ucunun nereye gittiğini bilmediğiniz hatalar yapmaktan vazgeçseniz iyi olur.

BOĞA BURCU

İş yerinizi son zamanlarda eğitici bir yer olarak görmeniz sizi memnun ediyor. Sizi sürekli eleştiren gözlerle süzen kişilere karşı yapabileceğiniz en iyi şey iş yerinde rutin işlerinizi aksatmamak.

İKİZLER BURCU

İş hayatınızdaki konumunuz haklılık durumunuzu kimsenin bozmasına izin vermemenizi sağlıyor. Bu yapınızdan ödün vermeseniz iyi edersiniz. Bir de düşündüklerinizi konuşmaktan çekinmeyin.

YENGEÇ BURCU

Bugün sahip olduğunuz enerjiniz işinizde daha da başarılı olmanızı sağlayabilir. Hiç beklemediğiniz anlarda ortaya bazı fırsatlar çıkabilir gözden kaçırmasanız iyi edersiniz. Bu fırsatlar bir kez daha gelmeyebilir.

ASLAN BURCU

Uzun süredir üzerinizdeki bitkin yapı yerini enerjik dolu bir yapıya taşıyabilir. Yakın çevrenizdekiler size duygularını anlatamamaktan şikayetçi, biraz kulak asmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU

Üstesinden gelemediğiniz konularda çabuk pes etmeniz karakterinize hiç uymuyor. Bu huyunuzdan vazgeçseniz iyi edersiniz. Grup içinde siz konuşurken sizi izleyen kişiler var bu kişilere dikkat edin.

TERAZİ BURCU

Bugün kendinizi her zamankinden daha güçlü hissedebilirsiniz. Tüm gününüzü olumlu yaşayarak geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kişilerle çok çabuk samimiyet kurmuş durumdasınız, biraz karşı tarafı tanımalısınız.

AKREP BURCU

Son zamanlarda işinizle ilgili düşüncelerinizi pratiğe geçirirken sağduyulu olmanızda fayda var. Sizi ilgilendiren konularda karar alırken partnerinizin görüşlerini almayı ihmal etmeyin. Aşırı çalışmaktan dolayı bir hayli yoruldunuz biraz ara verin.

YAY BURCU

İş yerinizde konuşurken dikkat edin. Bazı gizli kalması gereken konular var onları hemen paylaşmayın. Paylaştığınız konular daha sonra dedikodu konusu olabilir. Bugünlerde değişime hazır olmayan yapınızı fazla zorluyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Bugün ne olursa olsun çalışma hayatınızda sakin olmanız gereken günlerden biri. Aceleci kararlarınız sonrasında pişman olabilirsiniz. Partneriniz hayatınızın merkezinde. Bu nedenle onunla ego yarışına girmeseniz iyi edersiniz.

KOVA BURCU

Son zamanlarda sizden beklentileri olanları hayal kırıklığına uğratıyorsunuz. Tüm bunlar geleneksel yapınızdan vazgeçmemeniz nedeniyle oluyor. Böyle durumlarda sinirleriniz bozulabilir ancak sakinliğinizi korumalısınız.

BALIK BURCU

Bugünden itibaren işbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerle ortak para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmeniz gerekir. Fırsatlara kayıtsız kaldığınızda önünüze tekrar sunulmayabilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar