20 Eylül 2018 Perşembe günlük burç yorumları-Bugün burcunuz sizin için ne yorumluyor?

20 Eylül 2018 Perşembe günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

20 Eylül 2018 Perşembe günlük burç yorumları-Bugün burcunuz sizin için ne yorumluyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Eylül 2018 Çarşamba 16:50

20 EYLÜL 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Hafta sonuna doğru gelecek olan misafiriniz mutluluğunuza mutluluk katabilir. Bu aralar mutluluk sizden yana iyi değerlendirmenizde fayda var. İş hayatınızda ve ailesel sorunlar yaşasanız da genel anlamda iyi bir gün sizinle.

BOĞA BURCU

Bugün işe zamanında yetişme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. İşyerinizde de bazı sıkıntılar baş gösterebilir. Bunlardan kaynaklı olarak günün panik halinde geçirmeniz çok yüksek.

İKİZLER BURCU

Maddiyat konuları üzerinden düşünmemeniz bu alandaki kazancınızı da arttırmıyor. Farkında olmasanız da maddi konular hayatınızda çok önemli bir yere sahip. Bu konuda daha istekli olmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Bugün çalışma arkadaşlarınızla birlikte çalışma isteğiniz artabilir. Bu nedenle bugün başarılı işler çıkarmanız daha muhtemel görünüyor. Partnerinizle aranızda büyüyen kıskançlık krizlerine son vermeli ve birbirinize güvenmelisiniz.

ASLAN BURCU

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir çalışma ve sohbet sizi bekliyor. Kaliteli geçen gün tüm gününüzü olumlu etkileyebilir. Özel hayatınızda da partnerinizle birlikte güzel planlar yapmak beraberliğinizi iyi noktalara getirebilir.

BAŞAK BURCU

Ailenize partnerinizi anlatmak hatta tanıştırmak iyi fikir. Size büyük bir rahatlık sağlayabilir. Bugün yepyeni bir güne merhaba diyebilirsiniz. Yorgunluğunuzu üzerinizden atmak için ideal günlerden birindesiniz keyfini çıkarın.

TERAZİ BURCU

Haftanın son günlerine doğru yaklaştığınız şu günlerde yorgunluğunuzu bariz bir şekilde hissedebilirsiniz. Hafta başından bu yana sorumlu olduğunuz tüm konuların üstesinden fazlasıyla geldiniz. Daha azimli olabilirsiniz.

AKREP BURCU

Çalışma hayatınızdaki enerjinizi tüm hayatınızın içine yerleştirmiş durumdasınız. Kendinize karşı özgüvenli duruşunuzu sürekli araştırmanıza ve çok yer gezmenize borçlusunuz. Özel hayatınızda keyifli zamanlar sizi bekliyor.

YAY BURCU

Son günlerde yaşadığınız sorunları gereğinden fazla kafanıza takıyorsunuz. Bu konuyu kafanızda fazla büyütmemenizde fayda var. Gelecek hafta azminiz sayesinde başarılı işlere el atabilirsiniz. Özel hayatınız da düzene giriyor.

OĞLAK BURCU

Yakın zamanda olumlu bir teklif alabilirsiniz. Bu gelişme hem işinizle ilgili hem de özel hayatınızla ilgili olabilir. Gelen bu teklifi değerlendirirken aceleci olmamanızda fayda var. Sağlığınızla ilgili sorunlarınıza kayıtsız kalmamanız iyi olabilir.

KOVA BURCU

Bir yakınınızdan alacağınız fikirler sayesinde birçok sorunun üzerinden gelmeniz an meselesi olabilir. Bu kişiye derinden bir teşekkür borçlusunuz. Çünkü size karşı dönüşü iyi olabilir. Sorun yaşadığınız durumlarda sakinliğini korumayı öğrenmelisiniz.

BALIK BURCU

Bu hafta yaşadıklarınız sonrasında aile kavramının daha iyi bilincinde olabilirsiniz. Hedeflerinizde daha net olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızı gizleme olayı biraz canınızı sıkıyor ama sabretmenizde fayda var.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar