17-23 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 17-23 Eylül 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

17-23 Eylül 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
15 Eylül 2018 Cumartesi 16:37

17-23 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

Bu hafta sizin için yorgun ve yorucu geçebilir. Haftanın ilk günlerinde geçmişteki duygusallıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Bu hafta düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu

Haftanın ilk günlerinden motivasyonunuz ve enerjiniz son derece düşük olabilir. Her şeye yetişebileceğinizi düşünüyorsunuz ancak bu sizi fazlasıyla yoruyor. Hayatınıza dair değişimler yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu

Haftaya sağlam adımlar atarak başlamanız sizin için iyi olabilir. İş için bir arada olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bu hafta size özel yeni teklifler söz konusu olabilir ve işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu

İlişkinizde dengesizlikler yaşanabilir bu konuya dikkat etmelisiniz. Duygu ve düşüncelerinizde emin olamadığınız noktalar var. Bu hafta alınganlığınız en üst seviyeye ulaşabilir. İçinize attığınız konuyu artık konuşmalısınız.

Aslan Burcu

Bugüne kadar verdiğiniz fedakarlıkların karşılığını bu hafta ufaktan almaya başlayabilirsiniz. Bu konuda oldukça sağlam adımlar atıyorsunuz ve kendinizden son derece eminsiniz.

Başak Burcu

Bu hafta fazla yorgunluktan dolayı tansiyon sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gergin olduğunuzdan dolayı da vücudunuz bu konuda refleks verebilir. Şikayetlerinizi bu kadar dile getirmeyin ancak üstünü de kapatmayın.

 

Terazi Burcu

Bu hafta maddi konularda şansınız oldukça yaver gidiyor. Önünüze gelen fırsatları kaçırmamanızda fayda var. Planlı yürüttüğünüz her işte başarı sizinle beraber. Bu hafta sizi çıkmaza sokan kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu

Uzun zamandır yaşadığınız kaygılar ve huzursuzluklar devam edebilir. Özel hayatınızda da oldukça gerginlik yaşayabilirsiniz. Siz siz olun tartışmalara zemin hazırlamayın.

Yay Burcu

Bu hafta sıkıntısını yaşadığınız maddi sorunlarınızdan kurtuluyorsunuz. Elinizin rahatlaması sizi her anlamda rahatlatabilir. Maddi yöndeki atılımlarınızda oldukça sağlam adımlar atıyorsunuz. Aile düzeninizde de iyileşmeler söz konusu.

Oğlak Burcu

Özel hayatınızda baskıcı yapınızda ağırlık olabilir. Partnerinizin eksikliklerini yüzüne vurmak ilişkinizi ciddi anlamda yıpratabilir. İşsizseniz bu konuda bu hafta güzel gelişmeler olabilir.

Kova Burcu

İçinizde yaşadıklarınızı dışarı yansıtmakta zorluk çekebilirsiniz. Huzursuzluk duyduğunuz şeyleri gözünüzde fazla büyütmenizden kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu

Baskı ve kısıtlamalar bu hafta sizi rahatsız edebilir. Bu hafta kendinize dönük yapacaklarınız sayesinde yanlışlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Özel hayatınızda ise aranızdaki bağı güçlendirici gelişmeler yaşanabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar