Sen Anlat Karadeniz 4. bölüm fragmanı yayınlandı-Tahir gerçekleri öğrenecek mi?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 4.bölüm fragmanı yayınladı. 3.bölümü ile reytinglerde Diriliş Ertuğrul dizisini ikinci sıraya atan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 4.bölümünde neler olacak? Tüm merak ettikleriniz haberimizde. İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinin 4.bölüm fragmanı..

Sen Anlat Karadeniz 4. bölüm fragmanı yayınlandı-Tahir gerçekleri öğrenecek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
14 Şubat 2018 Çarşamba 11:54

ATV ekranlarında 3 haftadır yayında olan Sen Anlat Karadeniz dizisi reytinglerde birinciliği kaptı. 7 Şubat tarihinde 3. bölümü yayınlanan dizinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları sorulmaya başladı. O halde merakınızı hemen giderelim ve Sen Anlat Karadeniz dizisinin 4.bölüm fragmanını sizlerle paylaşalım.

ATV'nin heyecanla takip edilen yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz 4. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi ilk bölümden itibaren hızlı başladı. Dün akşam 3. bölümü ile ekrana gelen dizide gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, henüz 2. bölümü olmasına rağmen Diriliş Ertuğrul'u reytinglerde geride bırakarak büyük bir başarıya imza atmıştı. ATV'de yayınlanan dizi bu akşam yeni bölümü ile heyecanla bekleniyor. Dizinin başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu bulunuyor. Sen Anlat Karadeniz 4. bölüm fragmanı bu akşam ki bölümün ardından ilk olarak burada olacak. Sen Anlat Karadeniz 4. bölüm fragmanı bu başlık altından izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz 4.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz 4. bölümü ile 14 Şubat Çarşamba akşamı ATV'de...

Sen Anlat Karadeniz 3.Bölüm Özeti

Nefes ve Yiğit'i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa'dır ve Vedat, Kaleli Ailesi'nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. Seçim Kalelilerindir. Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Deli Tahir'in cesareti abisini kurtarmaya yetecek midir?

Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes'in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır. Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes'i korumaktan değil ama Nefes'in kendisinden vazgeçer. Artık o Mercan'la evlenmeyi kabul eden bir adamdır. Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez. Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.

Sen Anlat Karadeniz 4.Bölüm Özeti

Sen Anlat Karadeniz, son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı televizyonda yayınlandı. Fragmanda, Nefes'in bir kardeşi olduğu ortaya çıkıyor. Tahir, Nefes'i bırakmıyor ancak Nefes Tahir'i tersliyor.

"O kuşları kalbime sen soktun, şimdi yüreğimi parçalayarak çıkarıyorsun!"

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 4.bölüm fragmanı

Sevilerek izlenen ve reyting rekorlarını kıran Sen Anlat Karadeniz 4. bölümü ile 14 şubat sevgililer gününde kaldığı yerden devam edecek. 14 Şubat Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Özeti Fragmanı Neler Olacak merak ediliyor. Geçici olarak Vedattan kurtulan Nefes Tahir ve ailesi zor durumda kalmasın diye silahı eline alıp Vedatı hapiste vurup kurtulmak ister.

Vedat'tan kurtulmak bir tarafa tetiği bile çekecek gücü kalmamıştır Nefesin, peki Tahir bu işe ne diyecek? 14 Şubat Sen Anlat Karadeniz 4. Bölümünde neler olacak konumuzda sizlere sunuyoruz. Gelecek bölüm Vedattan biraz kurtulacağız, çünkü vedat hapishanede kalmaya devam edecek ve kolay kurtulamayacak. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes’in sevgilisi olarak gösterilen kişi aslında abisidir. Ama Eyşan onu sürekli Vedat’ı aldatan bir kadın olarak gösterir ve Kaleli ailesinin gözünde onu kötüler. Ama yeni bölümde Yiğit’in o benim dayım demesi üzerine gerçekler ortaya çıkıyor. Asiye neden söylemeden abin olduğunu diyor.

Nefes ve Yiğit artık özgür olabilecek mi?Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes’in sevgilisi olarak gösterilen kişi aslında abisidir. Ama Eyşan onu sürekli Vedat’ı aldatan bir kadın olarak gösterir ve Kaleli ailesinin gözünde onu kötüler. Ama yeni bölümde Yiğit’in o benim dayım demesi üzerine gerçekler ortaya çıkıyor. Asiye neden söylemeden abin olduğunu diyor. Nefes ve Yiğit artık özgür olabilecek mi?Tahir onları Vedat’tan kurtarıp başka bir hayata bırakacak mı? Tahir Nefes’e kuşlar gibi özgür olacaksın daha ne üzülüyorsun gibi bir söz söylüyor. Nefes’te o kuşları içime sen bıraktın şimdi de yaralayıp gidiyorsun diyor. Yani Nefes Tahir’e olan aşkını itiraf etmiş olur. Peki Tahir bu sözlerin üstüne Nefes’i yine de bırakacak mı?

Vedatın hapishanede daha uzun kalması için Nefesin avukatı olan Esma elinden geleni yapacak, Nöbetçi mahkemeye çıkan Vedat kurtulamayacak, ancak Eyşanın Vedat için tuttuğu avukat da boş durmayacak ve Vedatı biran evvel kurtarmak için çabalayacak.

Sen Anlat Karadeniz Dizisini Hikayesi Nedir?

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar