Kıvanç Tatlıtuğ hangi dizide oynayacak? Oynayacağı dizi için rekor ücret talep etti

Uzun bir aradan sonra Kıvanç Tatlıtuğ dizi hayatına geri dönüyor.  Oynayacağı dizi için rekor ücret talep eden Kıvanç Tatlıtuğ hangi dizide oynayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ hangi dizide oynayacak? Oynayacağı dizi için rekor ücret talep etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
29 Haziran 2018 Cuma 14:12

Geçtiğimiz günlerde eşi Başak Dizer ile Cunda’da tatil yapan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni bir dizide ve filmde oynayacağı konuşuluyor.  En son Cesur ve Güzel dizisinde oynayan oyuncu Tatlıtuğ, Prison Break’in yerli versiyonu için kamera karşısına geçeceği konuşuluyor.  

FOX TV, Prisok Break yapımının Türkiye'de bir uyarlamasını çekmek için geçen dönemlerde yayın haklarını satın almıştı. Gelen haberler, Michael Scofield karakterine Türk versiyonunu Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat vereceği konusunda kendisiyle anlaşıldığını da söylüyordu. Kıvanç Tatlıtuğ'un da Prison Break'in yerli versiyonu için başrol oyuncusu olarak Fox tv'de kameraların karşısına geçeceği kesinleşti. Kıvanç Tatlıtuğ, Prison Break dizisinde başrol oynaması karşılığında 280 bin TL talep etti. Kıvanç Tatlıtuğ’un ayrıca Yılmaz Erdoğan'ın 13 yıl aradan sonra çekmeye karar verdiği 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filminde de rol alacağı söyleniyor.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 tarihinde beş çocuklu bir ailenin ferdi olarak Adana'da dünyaya geldi. 1997 yılına kadar Adana'da yaşan Kıvaç Tatlıtuğ, Ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşti. Lise eğitimini İstanbul Kalamış Lisesi tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un annesinin adı Nurten babasının adı Erdem'dir. Annesi Nurten Tatlıtuğ'un teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyerinde, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu. Best Model of the World'e katılmaya hak kazananan Kıvanç Tatlıtuğ, “Best Model of the World” yarışmasını kazanmasıyla beraber hem yurt içi hem de yurt dışında tanınmaya başlandı.

Yarışmayı kazanmasının ardından ünlü bir ajanstan aldığı teklifi değerlendiren Kıvanç Tatlıtuğ, Fransa'nın başkenti Paris'e yerleşti. Kariyerine burada devam ederken, 2002 yılında,  Azra Akın ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti. 2005 yılında televizyon dünyasına adım atan Kıvanç Tatlıtuğ, "Gümüş" adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. 2007 "Menekşe ile Halil" adlı dizi ve "Amerikalılar Karadenizde 2" adlı filmde rol aldı.

2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı "Behlül" rolü ile kazandı. Bu dizide hayat verdiği "Behlül Haznedar" karakteri, Kıvanç Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandırdı. 2010 yılında “Ezel” dizisinde, son bölümlerinde “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırdı. 2013'de vizyona giren Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde de yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdi. 2014 yılında Farah Zeynep Abdullah ile başrolleri paylaştığı "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide de bir süre rol almıştır. Ayrıca 2016-2017 yılında Cesur ve Güzel dizisinde rol aldı.19 Şubat 2016'da stil danışmanı Başak Dizer ile Paris’te dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ, magazin dünyasında ailesine çok düşkün olmasıyla biliniyor. Tatlıtuğ ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar