Sosyal medya fenomeni Kafalar’dan film geliyor

Adem Metan’a konuk olan Kafalar, mart ayında yeni bir film için kamera karşısına geçeceklerini belirtti.

Sosyal medya fenomeni Kafalar’dan film geliyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
11 Ocak 2018 Perşembe 11:09

YouTube’n en sevilen üçlüsü Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin, Adem Metan’ın YouTube kanalında yayınlanan ‘4G 1KONUK’ programına konuk oldular. “KAFALAR” kanalının yükselişini ve kendi hayatlarından bilinmeyenleri anlattılar.

 2 MİLYON TÜRK LİSRASI TEKLİF ALDIK

Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin üçlüsünden oluşan ‘Kafalar’ gurubu kendilerine 2 milyon liralık bir iş teklifi geldiğini fakat teklifin kendileri için uygun olamadığından kabul etmediklerini söylediler.

YOUTUBE’DAN BEYAZ PERDEYE

YouTube’daki başarısını Beyaz Perdeye taşımaya hazırlan Kafalar, “Yakın zamanda sinema filmimiz için start vereceğiz. Proje başlangıcını mart ayı olarak belirledik. Mart’ta kamera karşısına geçeceğiz” dediler.

AİLELERİ SİGORTALI İŞTE ÇALIŞMALARINI İSTİYOR

YouTube’da fazla zaman geçirmelerinden aileleri ilk zamanlarda rahatsız olduklarını dile getiren Kafalar, “Ailelerimiz bu kadar ünlü olduğumuzu bilmiyor hatta zaman zaman bizi aradıklarında ne iş yapıyorsunuz diye soruyorlar biz ise okuyoruz cevabı ile geçiştiriyorduk fakat artık durum gizlenemeyecek hale geldik, ailelerimizde bu durumu öğrendiler” ifadelerini kullandılar.

TELEVİZYON DÜNYASININ GÖZÜ DİJİTAL MEDYADA

Televizyon ve gazetelerin dijital medyaya büyük yatırım yaptıklarını söyleyen Kafalar, “Televizyon dünyası şuan da dijital mecraya merak salıyor en popüler isimler, bizden zaman zaman destek istiyor” açıklamasını yaptılar.

SEVELERİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Sosyal medya kullanıcıları tarafından sevildiklerini söyleyen Kafalar, “Bizleri özellikle 13-30 yaş aralığı takip ediyor katıldığımız her organizasyonda izdiham yaşıyoruz bizleri sevenlere mahcup olmamak en büyük gayretimiz” ifadelerini belittiler.

YOUTUBE GELİRLERİ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

En çok merak konusu olan ‘YouTube’dan ne kadar para kazanıyorlar’  sorusuna da cevap veren Kafalar, “Her ay hatırı sayılır bir para kazanıyoruz fakat daha çok yatırım yapmayı tercih ediyoruz özellikle işimiz ile ilgi yatırım yapıyoruz çünkü bu mecra geleceğimiz” dediler.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar