17 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

17 Ekim 2018 Çarşamba günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

17 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 08:51

17 EKİM 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Partnerinizin anlamsız halleri sizi tedirgin edebilir. Bu hallerini merak ediyorsanız bunu kendisine sormalısınız. Bazı şeyleri sırf siz üzülmeyin diye söylemiyor olabilir. İşinizden ayrılıp bazı şeylerden bir süre uzaklaşmak istiyorsunuz.

BOĞA BURCU

Bugün kritik bir gün geçirmeniz söz konusu olabilir. İşle alakalı beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Özel hayatınızda ise partneriniz ona yeterli zaman ayırdığınızı hissedebilir. Hayal gücünüzün yüksek oluşu sizi bazı anlamda ön plana çıkarıyor.

İKİZLER BURCU

Uzun zamandır üzerinizde hakim olan yükü bugün atabilirsiniz. İçinizi saran yüksek enerji eşliğinde tüm gününüzü pozitif geçirebilirsiniz. Ortaya çıkması gereken yetenekleriniz var tek sıkıntınız bunu kullanamamak. Maddi anlamda biraz birikim yapmanızda fayda var.

YENGEÇ BURCU

Güne gergin haberler eşliğinde başlayabilirsiniz. Gün içinde çalışma arkadaşlarınızdan biriyle küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu aralar çok fazla harcama yapıyorsunuz kendinize dur demelisiniz. Karar verirken iki kere düşünmenizde fayda var.

ASLAN BURCU

İş hayatınızda bazı aksaklıklar yaşamanız söz konusu olabilir.  Kısa süreli aksaklıklar olduğundan dolayı işinize engel oluşturmayacak. Bugünlerde duygusal konulara fazla ağırlık verebilirsiniz. Biraz maddi konulara ağırlık vermenizde fayda var.

BAŞAK BURCU

Özel hayatınızda oldukça pozitif gelişmeler yaşamanız biraz sizin sayenizde. Yalnız bunu partnerinizin gözüne sokmanız rahatsız olmanıza neden olabilir. İş hayatınızda da istediğiniz başarıya ulaşmanıza az kaldı. Bunlar hep sizin iş ahlakınızdan kaynaklı yaşanıyor bu modunuza devam edin.

TERAZİ BURCU

Bugün aşk hayatınızla ilgili bazı ciddi kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri iyice düşünerek karar vermelisiniz. Bu aralar farklı bir arayış içindesiniz ancak içinizdeki sese kulak vermeniz faydanıza olabilir. Ekonominizi doğru şekilde yönetmezseniz geriye gidebilirsiniz.

AKREP BURCU

Uzun süredir kendinizi iyi hissetmiyorsunuz bu bir süre daha devam edebilir. İş yerinizde yaşayacağınız gerginliklerde bunları tetikleyebilir. İşinizde sizden kaynaklı olmayan temel sıkıntılar da yaşanabilir. Özel hayatınızdaki sorunların bir kısmını bugün çözebilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün hiç beklemediğiniz bir şekilde iş hayatınız yoluna girebilir. Bu nedenle boş yere kaygılanmanızın anlamı yok. Özel hayatınızda ise kuruntulardan kaynaklı olarak olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda ise beklentilerinizin karşılığını kısa sürede alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Duygusal dünyanız bugünlerde iyice karışabilir. Özel hayatınızda partnerinize biraz kulak vermenizde fayda var. Ayrıca özel hayatınızdaki sorunları iş hayatınıza yansıtmayın. Bugünlerde mantıklı davranmazsanız bazı konularda fazlasıyla üzülebilirsiniz. Beklediğiniz para bugün elinize geçmeyebilir.

KOVA BURCU

Bugünlerde tüm enerjinizi işe vermiş durumundasınız. Böyle giderse başarı sürekli sizinle birlikte olabilir. Ancak tüm ilginizi iş hayatınıza vermeniz özel hayatınızı olumsuz anlamda etkileyebilir. Bugünlerde uyku düzeninizde sorunlar yaşanabilir.

BALIK BURCU

Bugünlerde kendinizi işinize adamış durumdasınız. Bu hayallerinize bir adım daha yaklaşmanızı sağlıyor. Sevdiğiniz kişiye zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorsunuz onu tanıyor ve daha da çok seviyorsunuz. İşinizi severek yapıyorsunuz ve bunun karşılığını yakında alacaksınız.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar