16 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları

16 Ekim 2018 Salı günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

16 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
16 Ekim 2018 Salı 08:00

16 EKİM 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün finansal konularda çözümü zor olan bazı zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özel hayatınızda da yaşayacağınız bazı sıkıntılar kendinizi boşlukta hissettirebilir. Tüm bunlar karşısında pozitif olmaya ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz.  

BOĞA BURCU

Bugünlerde odak noktanızı birbirinden ilginç konular etkileyebilir. Diyet ve kilo konularını fazla takıntılı hale getirebileceğiniz bir gün. Bu konuda çevrenizin dediklerine aldırmadan kendi iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz.

İKİZLER BURCU

Bugünden itibaren sizin bile hayretle baktığınız bir döneme girebilirsiniz. Bunun yaratacağı gerginliği üzerinizden atmak için farklı aktivitelere yönlenmek iyi gelebilir. Bugünlerde çok fazla içinize kapanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Ek gelir elde edeceğiniz kaynakların artması keyfinizi yerine getirebilir ancak elinizdeki parayı hemen harcamamanız yararınıza olabilir. Yapmış olduğunuz birtakım planlamalar var bunların dışına çıkmasanız iyi edersiniz.

ASLAN BURCU

Bugünlerde evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Eğer ciddi bir dekorasyon planınız varsa yakınlarınızdan bilgi almalısınız. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamanız yararınıza olabilir. Elinizdeki eşyaları değerlendirin.

BAŞAK BURCU

Çalışma arkadaşlarınız arasından ya da yakın çevrenizdekiler arasında dikkatinizi farklı yönden çeken birileri çıkabilir. Eğer bu kişi iş yerinizdeyse sınıra dikkat etmenizde fayda var aksi halde işinizde sıkıntılar yaşanabilir.

TERAZİ BURCU

Gün boyu tüm önceliğinizi finansal konularda yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gelirinizi arttırmak adına yeni planlamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konuda profesyonel birilerinde yardım almak doğru bir adım olabilir.

AKREP BURCU

Önünüzdeki günlerdeki iş yoğunluğunuz bugünden başlayabilir. Enerjinizi yüksek tutmak ve uygu düzeninizi korumak her zamankinden önemli olabilir. Üretkenliğinizi ve yaratıcılığınızı her zamankinden daha fazla arttırmak için elinizden geleni yapmalısınız.

YAY BURCU

Bugün seyahat etme isteğiniz her zamankinden daha fazla artabilir. Biraz kendinizle baş başa kalmak isteyebilir hatta tek başınıza daha önce yapmadığınız şeyleri yapmak ve gezmediğiniz yerlere gitmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Özel hayatınızda istediğiniz hareketliliği bugün yakalayabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da yeni biriyle tanışabilir ve heyecanlı bir döneme girebilirsiniz. Azalan özgüven eksikliğinizi biran önce gidermelisiniz.

KOVA BURCU

Kariyeriniz konusunda yükselişe geçtiğiniz ve bu yükselişin tutarlı bir şekilde artacağı bir dönemdesiniz. Ancak aileniz ile ilgili yaşayacak olduğunuz bir problem nedeniyle işiniz ikinci planda kalabilir ve odak noktanızı evinize çevirmek durumunda kalabilirsiniz.

BALIK BURCU

Gelecek haftanın ilk günlerinden itibaren iş yerinde statünüzü yükseltecek bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Seçenekleriniz birden fazla olacağı için karar verme aşamasında dikkatli olmanızda fayda var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar