için kaldı

15-21 Ekim 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 15-21 Ekim 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

15-21 Ekim 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 09:42

15-21 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Haftaya yönetimden kaynaklı olarak birtakım sorunlarla başlayabilirsiniz. Mantıken doğru kararlar alıyorsunuz ancak yine de tatmin olamıyorsunuz. Hafta ortasına doğru kariyer hayatınızda hareketlilik olabilir.

BOĞA BURCU

Hafta başında fazla tanımadığınız insanlar arasında melankolik yönleriniz ortaya çıkabilir. Kariyer hayatınıza yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. İşinize bu ilgi alaka sizi yukarılara taşıyabilir.

İKİZLER BURCU

Maddi anlamda tüm önlemlerinizi almanıza rağmen harcamalarınız konusunda tedirginlikler yaşayabilirsiniz. Bunların dışında haftaya güzel haberlerle başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki şans size parasal yönden karşılık verebilir.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızda ve iş hayatınızda tedirginliklerle başlayan bir hafta başı olabilir. Duygusal anlamda hissettikleriniz nedeniyle istikrarlı yapınızı korumanız kolay olmayabilir. Maddi konularda aşırıya kaçmadan harcama yapmanız iyi olabilir.

ASLAN BURCU

Haftaya iş hayatınızdaki sorunlarla başlayabilirsiniz. Bu hafta üstünüze düşen işlerinizi bitirmeye çalışın. Özel hayatınızda ise son derece enerjik bir hafta geçirebilirsiniz. Bu hafta bazı konularda gücünüzü kullanabileceğiniz bir dönem.

BAŞAK BURCU

Bu hafta aşk hayatınız oldukça hassas geçebilir. Çalışma hayatınızda oluşturduğunuz güzel iletişim ve ilişki rahatlamanızı sağlayabilir. Ayrıca bu hafta sağlığınıza özen göstermelisiniz. İş yaptırdığınız insanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirmelisiniz.

TERAZİ BURCU

Haftaya ailesel konulara ve ev konularına ağırlık vererek başlayabilirsiniz. Çözmeye çalıştığınız olayları kontrol altına almaya çalıştıkça zorluklar yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda büyük destek göreceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

AKREP BURCU

Yakın çevrenizle bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Güvensiz yapınız bu nedenlerden kaynaklı olarak ön planda olabilir. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler aile hayatınızda yapmak istediklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak.

YAY BURCU

Maddi konularda sağladığınız zemin duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Bu hafta takıntılı yapınızdan sıyrılsanız iyi edersiniz. Bu hafta itibarıyla yakın çevre ilişkileriniz ve temaslarınız devrede olacak.

OĞLAK BURCU

Haftaya yoğun düşünceler eşliğinde başlayabilirsiniz. Aile içinde kolay tepkiler vermeye alışkın haldesiniz. Maddi konularda düşünmeden yaptığınız harcamalar beraberinde sorunları getirebilir ve sizi çıkmaza sokabilir.

KOVA BURCU

Hafta başına üzerinizde birtakım gerginliklerle başlayabilirsiniz. Kafanız belirli konulara takılı olacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Kişisel isteklerinize yoğunlaşmanıza çok az bir zaman kaldı.

BALIK BURCU

Bu hafta kalabalık ortamlarda kendinizi yalnız ve savunmasız hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler, kafanızdaki planları ortaya koymanıza neden olabilir. İş alanlarınızda neyi nasıl yapacağınızı biliyorsunuz ve düşündükleriniz karşınıza gelebilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar