için kaldı

Survivor 2020 Cemal Can Canseven nereli, Twitter, Instagram, kaç yaşında?

Survivor 2020 Cemal Can Canseven nereli, Twitter, Instagram, kaç yaşında? soruları Survivor 2020’de yarışacak isimler arasında Cemal Can Canseven de yer alıyor. Peki Survivor 2020 Cemal Can Canseven nereli, Twitter, Instagram, kaç yaşında?

Survivor 2020 Cemal Can Canseven nereli, Twitter, Instagram, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 4 Şubat 2020 Salı 14:34
4 Şubat 2020 Salı 14:25

Survivor 2020 Cemal Can Canseven nereli, Twitter, Instagram, kaç yaşında? Survivor 2020 16 Şubat’ta başlayacak. Yarışan isimler netleşmeye başladı. Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler olarak ekrana gelecek. Yarışmada yer alan isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven. Peki Survivor 2020 Cemal Can Canseven nereli, Twitter, Instagram, kaç yaşında? Sizin için hazırladık.

Survivor 2020 Cemal Can Canseven nereli, kimdir, kaç yaşında?

Ünlü YouTuber Danla Biliç ile üniversiteden yakın arkadaş olan ve videolarında da karşımıza çıkan Cemal Can Canseven, Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına dâhil oldu.

1995 yılında İzmir’de doğan Cemal Can Canseven aslen Rizeli’dir. Cemal Can Canseven, Yeditepe Üniversitesi’nde okudu. Bu üniversitede okurken YouTuber Danla Biliç’le de yakın arkadaşlık kurmuştur. Sporcu geçmişi de olan Cemal, DJ’lik yapıyor. Cemal, liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite için İstanbul’a gelen Cemal, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine okulunu dondurarak İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almıştır.

Survivor 2020 Cemal Can Canseven Twitter, Instagram?

Cemal Can Canseven’in Instagram sayfasına @cemalcancanseven adresinden ulaşabilirsiniz.Twitter sayfasına ise @CansevenCemal adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar