Survivor 2020 Tayfun Erdoğan Instagram, kimdir, annesi kim, kaç yaşında?

Survivor 2020 Tayfun Erdoğan Instagram, kimdir, annesi kim, kaç yaşında? soruları Tayfun Erdoğan’ın Survivor’a katılması sonrası çok araştırıldı. Peki Survivor 2020 Tayfun Erdoğan Instagram, kimdir, annesi kim, kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

Survivor 2020 Tayfun Erdoğan Instagram, kimdir, annesi kim, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 31 Ocak 2020 Cuma 15:32
31 Ocak 2020 Cuma 11:58

Survivor 2020 Tayfun Erdoğan Instagram, kimdir, annesi kim, kaç yaşında? Survivor 2020’ye katılacak isimlerden bir tanesi de Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan oldu. Emrah’ın babası olduğunun DNA testi ile kanıtlayan ve bir süre babası tarafından reddedilen Tayfun Erdoğan, Survivor 2020’de yarışacak isimlerden. Peki Survivor 2020 Tayfun Erdoğan Instagram, kimdir, annesi kim, kaç yaşında? Sizler için araştırdık.

Survivor 2020 Tayfun Erdoğan Instagram, kimdir, annesi kim, kaç yaşında?

Survivor 2020 yarışmacılarından biri de ünlü sanatçı Emrah’ı oğlu Tayfun Erdoğan. Tayfun Erdoğan 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası şarkıcı Emrah, annesi ise Ebru Çolak’tır. Babasının Emrah olduğunu mahkemede DNA raporuyla ispatlamıştır.

Bursa’da bir dönem hayatının geçirmek için komilik yapmıştır. Zahide Yetiş, yayın öncesi Tayfun'un evlenmek istediğini kendisiyle paylaştığını söyleyince talipleri programa bağlanarak yakışıklı gence evlilik teklifinde bulunmuştu. Evlenme istediğini canlı yayında belirten Tayfun Erdoğan, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu Evleneceksen Gel programına katılmıştı.

Tayfun Erdoğan’ın Instagram hesabına @tayfunerdoganofficial adresinden ulaşabilirsiniz. Tayfun Erdoğan’ın annesi Ebru Çolak’ın Instagram hesabına ise @ebruu.colak adresinden ulaşabilirsiniz.

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, izdivaç programında tanıştığı ve evlenmeyi düşündüğü Funda Çakır'dan ayrıldı. Funda Çakır'ın ınstagram hesabına @funda_cakir_ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar