için kaldı

Survivor 2020 Ersin Kokut kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler?

Survivor 2020 Ersin Kokut kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler? Survivr 2020’de yarışacak isimlerden biri de Ersin Korkut oldu. Peki Survivor 2020 Ersin Kokut kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler? Detaylar haberimizde…

Survivor 2020 Ersin Kokut kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler?
Son Güncelleme: 3 Şubat 2020 Pazartesi 12:00
3 Şubat 2020 Pazartesi 11:41

Survivor 2020 Ersin Kokut kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler? 16 Şubat’ta başlayacak olan Survivor 2020’de yarışacak olan isimlerden biri de ünlü oyuncu Ersin Korkut. Ekranların sevilen ismi Ersin Korkut, Survivor 2020’de yarışarak kendini gösterecek. Peki, Survivor 2020 Ersin Kokut kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler? Detaylar haberimizde…

Survivor 2020 Ersin Kokut kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler?

Yılmaz Erdoğan’ın akrabası olan Ersin Korkut, Survivor 2020’de yarışacak. 8 Kasım 1977’de Hakkari’de doğan oyuncunun Babası emekli, annesi ev hanımıdır. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır. İstanbul'a gelmeden önce Hakkâri'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır.

Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut İstanbul'da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter'de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yanına, çalışması için çağırmıştır. 2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark etti.

Oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut'a, Yılmaz Erdoğan Bu işler o kadar kolay değil dese de ben kendime güveniyorum abi diyerek rolü kaptı. Daha sonra Cem Yılmaz ile birlikte reklamlarda rol almış; canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki "Doktor bu ne?" repliği ile tanınmıştır. BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki komik tiplemeleri ile beğeni toplamıştır.

Ersin Korkut'un Instagram hesabına @ersinnkorkut adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar