Kars’ta kaybolan Sedanur olayında yeni gelişme

Kars Kağızman’da 9 yaşındaki Sedanur’un kaybolması olayında bir kişi tutuklanmıştı. Günlerdir aranan Sedanur'un cenazesi bulundu.

Kars’ta kaybolan Sedanur olayında yeni gelişme
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Eylül 2018 Cumartesi 09:43

Kars’ta meyve toplamaya çıkan Sedanur geri gelmeyince ailesi tarafından jandarmaya haber verilmişti. Birkaç gündür kayıp olan Sedanur Güzel'in kaybolması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan Ertan B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı

Cenazesi bulundu

Günlerdir aranan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu.

 Anne Güzel: Ayağında sakatlık, gözünde sıkıntı var

Anne Handan Güzel, kızının daha önce evden hiç uzaklaşmadığını belirterek, şu açıklamaları yaprı

"Hiç evden ayrılmıyordu, hep evde televizyonun başındaydı. Herkesten yardım diliyorum. Ne olur yavrumu bulun getirin, çocuğuma zarar vermeyin Allah'ınızı severseniz. Herkesin çocuğu var. Geçen sene kaza geçirdi, ayağında sakatlık, gözünde sıkıntı var, ne olursunuz çocuğumu bulun getirin. Bütün Türkiye'ye sesleniyorum: Ne olursunuz çocuğumu bulun getirin, kim aldıysa kim götürdüyse bulun getirin."

Maddi durumlarının iyi olmadığını söyleyen Güzel, "Amca çocuklarıyla meyve toplamaya gittiler, ondan sonra hiç görememişler. Amca çocuklarından ayrılmış, 'Siz gidin, ben arkanızdan geleceğim', küçük kardeşine de 'Başım ağrıyor, gidip yatacağım' demiş. Ondan sonra hiç gelmemiş" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar