Kars’ta kaybolan Sedanur Güzel bulundu mu? Tutuklanan Ertan B. kimdir?

Kayıp çocuk vakalarına bir yenisi daha eklendi. Kars’ta kaybolan Sedanur Güzel bulundu mu? Sedanur ile ilgili son dakika gelişmesi...

Kars’ta kaybolan Sedanur Güzel bulundu mu? Tutuklanan Ertan B. kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Eylül 2018 Cumartesi 09:45

Türkiye’de kayıp çocuklar listesine bir kız çocuğu daha eklendi. Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesine ulaşıldı mı?

Paslı köyünde öğle saatlerinde yabani meyve toplamaya çıkan Sedanur Güzel'den (9) bir daha haber alamayan ailesi, köylülerle kırsalda arama çalışması yaptı. Uzun süren aramalar sonuç vermeyince durum jandarma ekiplerine bildirildi. Köye gelen jandarma ve AFAD görevlileri ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) arazide arama çalışması gerçekleştirdi. Sedanur Güzel'i arama çalışmalarına iz arama köpeği Atak da eşlik etti. 7 günlük arama çalışmalarının ardından Sedanur Güzel'in cesedine ulaşıldı.

Kars’ta kaybolan Sedanur Güzel bulundu mu?

Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu.

Sedanur'un kaybolmasına ilişkin süren soruşmada 1 kişi tutuklandı. Paslı köyünde 16 Eylül Pazar gününden itibaren arama çalışması yürütülen Sedanur Güzel'in (9) kaybolması olayına karıştığı iddiasıyla sorguya alınan komşu Ertan.B'nin, Paslı Jandarma Karakol Komutanlığındaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanmasına karar verildi. Paslı Jandarma Karakol Komutanlığındaki sorgusu tamamlanan Ertan B, güvenlik önlemleri altında Kağızman Adliyesine nakledildi. Tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ertan B, "resmi evrakta sahtecilik" ve şüpheli ve çelişkili ifadelerinden dolayı tutuklandı. Ertan B, Kars Cezaevine gönderildi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar