Bozdağ: Afrin, Afrinlilerin ve onların olmaya devam edecek

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Afrin, Afrinlilerin ve onların olmaya devam edecektir." dedi.

Bozdağ: Afrin, Afrinlilerin ve onların olmaya devam edecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
24 Mart 2018 Cumartesi 15:25

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'nın 20 Ocak 2018'de başladığını anımsattı.

Milletin duası ve desteğiyle kahraman Mehmetçiklerin fedakar, cesur ve sabırlı mücadeleleriyle, şehit ve gazilerin kanlarıyla Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıya ulaştığını vurgulayan Bozdağ, "Bir dünya bu harekatın karşısındadır. Biz, Zeytin Dalı Harekatı'yla Afrin bölgesinde sadece PKK/KCK/PYD/YPG-DEAŞ terör örgütleriyle değil, bu örgütlerin arkasına saklanmış, bu örgütlerin omuzlarından ateş eden karanlık güçlerle de mücadele ettik. Sadece bu terör örgütlerini değil, onların arkasına saklanan Türkiye düşmanlarını da bilumum ezdik geçtik." değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Biz hep şunu söylüyoruz; Afrin, Afrinlilerin ve onların olmaya devam edecektir." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ "Devletin başına Türkiye'nin hakimi saygı gösterdiğinde, bu saygıdan niye rahatsız oluyorsunuz. Bizim kültürümüzde, medeniyetimizde büyüklere saygı göstermek, büyükler geldiği zaman ayağa kalkmak ve onlara yer göstermek, anamızdan, babamızdan, okulumuzdan, camimizden, sokağımızdan, caddemizden, mahallemizden öğrendiğimiz en büyük ahlaktır, en önemli kültürlerden bir tanesidir." diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar