Ayşenur Arslan organize olamayan CHP'lilere sinirlendi

Halk TV'de program yapan Ayşenur Arslan, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun bildiri okuyacağı sırada canlı yayına bağlandı fakat organize olamayan CHP'liler Arslan'ı sinirlendirdi.

Ayşenur Arslan organize olamayan CHP'lilere sinirlendi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
29 Haziran 2018 Cuma 15:55

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "CHP İl başkanlarını bundan sonra şehit cenazelerinde protokole kabul etmeyin" sözleri, 81 ildeki CHP İl başkanlıkları tarafından eşzamanlı olarak protesto edildi.

Halk TV'de program yapan gazeteci Ayşenur Arslan ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun bildiriyi okuyacağı sırada canlı yayına bağlandı fakat organize olamayan CHP'liler bir türlü açıklama yapamayınca Ayşenur Arslan'ı sinirlendirdi.

"Çok basit bir şey söyleyeceğim. Bundan sonra ben başta -mış gibi yapmayacağım, siz de yapmayın. Buna CHP'liler de dahil." diyen Arslan şöyle devam etti: "Bakın bu tepki değil. Bu organizasyon değil. Çok özür dilerim ama değil. 81 ilde bir kağıttan bir şey okuyarak ne oluyor? Bu mudur mücadele yöntemi?" 

"Şehit cenazeleri üzerinden milleti bölmek peşindeler"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun okuduğu bildiride ise şu ifadeler yer alıyor:

"Şehitlerimiz arasında ayrım yapan anlayış, şimdi de şehit cenazeleri üzerinden milleti bölmek peşindedir. Şehitlerimiz siyasi partilerin değil milletimizin evlatlarıdır.

Terörün kökünün kazınması ve bir daha şehitlerimizin gelmemesi en büyük arzumuzdur. Ancak şehit cenazeleri olması durumunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve örgütlerimiz tam kadro halinde orada şehitlerimizin huzurunda olacaklardır. Hiç kimsenin bunu engellemeye gücü yetmeyecektir. Ortaya çıkabilecek olayların tek sorumlusu Süleyman Soylu ve ona imkan veren iktidardır."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Misafir03 En beğenilen yorum
sizler ayrım yapmadığınız icin önce terorist cenzelerini ve yakinlarini ziyaret ettiniz.sehit aileleri de sizi görmek istiyor mu acaba onlarada bir sorun