30 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları

30 Ekim 2018 Salı günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

30 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
29 Ekim 2018 Pazartesi 17:05

30 EKİM 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Hayatınızda beklenmedik gelişmeler ve değişiklikler söz konusu olabilir. Bugün hem özel hayatınızla ilgili hem de işinizle ilgili köklü değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Partnerinizde bu konularda size destek olabilir.

BOĞA BURCU

Yeni başlangıçlar için bugün ilk gün olabilir. Uzun zamandır yapmayı ertelediğiniz hayalleriniz için bugün yeni gelişmeler olabilir. Önünüze birtakım fırsatlar sunulabilir bunları iyi değerlendirmenizde fayda var.

İKİZLER BURCU

Son zamanlarda nedenini bilmediğiniz bir nedenden dolayı iş hayatınızda çok fazla sıkılıyorsunuz. Yaptığınız işlerden çabuk sıkılıyorsunuz Kendinize zaman ayırarak bunun üstesinden gelebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Çalışma hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir ve bunun sonucunda birtakım yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Önünüze sürülen yeni şartları içsel güdülerinizle birlikte değerlendirmelisiniz.

ASLAN BURCU

İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle acil olmayan konuları biraz ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Evinize alacağınız bir şey için yeniden bütçe planı yapmanızda fayda var. Yaşayacağınız olumsuzlar sonrasında hemen pes etmeyin.

BAŞAK BURCU

İş hayatınız her ne kadar hareketli olsa da siz bir şekilde sakin geçirmeye çalışın. Çünkü oldukça kırılgan ve duygusal bir gün sizi bekliyor. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle çalışma arkadaşlarınızla aranız açılabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün sizin için oldukça zor bir olabilir. Üstüne bir de duygusallığınız eklenince hoşunuza gitmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Son zamanlarda üzerinizde olan yalnızlık duygusundan kurtulmak için dostlarınızdan destek almalısınız.

AKREP BURCU

Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı biran önce kontrol altına almalısınız. Bugün kendi rahatlığınızı ön plana atıp kendi doğrularınıza göre hareket edebilirsiniz. Bazı konularda ortak yol gerekebilir.

YAY BURCU

Bugün sizin için oldukça yoğun geçebilir. İşlerinizin yoğunluğuna bir de özel hayatınızdaki sıkıntılar eklenebilir. Ancak özel hayatınızdaki sorunlar hızlı bir şekilde çözülebilir. Bazı sürprizlere hazırlıklı olmanızda fayda var.

OĞLAK BURCU

Bugün işlerinizi hızlıca hallettikten sonra kendinize zaman ayırmak iyi olabilir. Çünkü işinizin yarattığı gerginlik sizi fazlasıyla yıprattı. Özel hayatınızda isteklerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Şartlarınızı biraz zorlamalısınız.

KOVA BURCU

Bugün yaratıcılıkta sınırlarınızı aşabilirsiniz. Ortaya koyduğunuz işlerde başarı kazanmanız an meselesi olabilir. Ancak bazı konularda kişisel hırslarınız ihtiyaçlarınızın önünü geçip sizi zor durumda bırakabilir. Artık birikim yapmalısınız.

BALIK BURCU

Bugünlerde özel hayatınızda bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz konular tekrar gündeme gelebilir. Bu konuda karar vermek kolay değil ancak üzerinde düşünmenizde fayda var.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar