Spotify'dan Android için yeni ara yüz

Popüler müzik uygulaması Spotify, Android için yeni ara yüz oluşturacak. Buna göre Spotify'ın Anddroig uygulamasında gezinti butonu sayısı 5 değil 3 olacak.

Spotify'dan Android için yeni ara yüz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
15 Aralık 2017 Cuma 10:27

Popüler müzik uygulaması Spotify, Android uygulamasındaki eksiklikleri gidermeye devam ediyor. Bu kapsamda Spotify, Android için yeni bir ara yüz oluşturacak. Edinilen bilgiye göre Spotify, Android uygulamasındaki ara yüzü daha düzenli hale getirecek ve daha modern hale getirecek bir güncelleme üzerinde test yapıyor.

Spotify’ın Android uygulamasının mevcut versiyonunda aşağıda beş adet gezinti butonu bulunuyor: Ana sayfa, Gezinme, Arama, Radyo ve Kütüphaneniz. Yeni tasarımla birlikte bu düğmeler 5'ten 3'e indiriliyor. Yani artık sadece Çalma Listeleriniz, Ana Sayfa ve Arama olmak üzere üç gezinti butonu yer alacak. Buna göre; Çalma Listeleriniz’de yeni bir şarkı koleksiyonu ve mevcut şarkıların listesini oluşturmak için büyük bir buton bulunuyor. Ayrıyeten Ana Sayfa butonunda önerilen yayınlar listeleniyor. Arama’da ise tavsiye edilen yapımlar yer alıyor.

Öte yandan, Spotify'in Android ara yüz güncellemesiyle birlikte ‘Şu Anda Çalıyor’ fonksiyonu da güncellenerek, dinlediğiniz şarkının albüm kapağı tam ekran olarak, daha büyük harflerle ve yürütme kontrolleri üzerinde yapılan değişikliklerle birlikte geliyor.

Popüler müzik uygulaması Spotify'ın Android için çalışmaları devam ederken, söz konusu değişikliklerin ne zaman tüm kullanıcılar için aktif hale geleceği konusunda Spotify tarafından yapılmış bir açıklama bulunmuyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar