Irak ve Suriye'de operasyon! 17 terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

Irak ve Suriye'de operasyon! 17 terörist etkisiz hale getirildi
Son Güncelleme: 10 Mayıs 2024 Cuma 13:01
10 Mayıs 2024 Cuma 13:00

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terörle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlı ve etkin bir şekilde operasyonlarına devam ettiğini duyurdu.

SURİYE'DE 10 TERÖRİST ETKİSİZ

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirtildi.

IRAK'IN KUZETİNDE 7 TERÖRİST ETKİSİZ

Aynı zamanda Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılı operasyonlar gerçekleştirdiği açıklandı. MSB, bu bölgelerde tespit edilen 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini bildirdi.

TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK MESAJI

Bakanlık, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü ve Türkiye'nin güvenliği için her türlü tedbirin alındığını vurguladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt içi ve yurt dışındaki terörle mücadele operasyonlarına devam edeceği belirtildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar