iOS 11.4 güncellemesi yenilikleri neler? iOS 11.4 nasıl indirilir? Güncellemeyi destekleyen cihazlar

Apple, iPhone ve iPad için yeni mobil işletim sistemini yayınladı. Peki ya iOS 11.4 güncellemesi yenilikleri neler? iOS 11.4 nasıl indirilir?

iOS 11.4 güncellemesi yenilikleri neler? iOS 11.4 nasıl indirilir? Güncellemeyi destekleyen cihazlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Mayıs 2018 Çarşamba 10:30

Apple önümüzdeki günlerde WWDC etkinliği düzenleyecek ve burada iOS 12’yi kullanıcılara sunacak. Bu etkinlik öncesinde ise iOS 11.4 sürümü güncellemesini yayınladı. Güncelleme ile birlikte AirPlay 2 ve iCloud’daki Mesajlar özelliklerini iPhone ve iPad’lere getiriyor. Güncelleme ile birlikte aynı zamanda HomePod ve iMessage özelinde yenilikler getiriyor. İşte iOS 11.4 güncellemesi yenilikleri..

İOS 11.4 güncellemesi yenilikleri neler?

iOS 11.4 güncellemesi ile mesajlarınızı, fotoğraflarınızı ve diğer ilişikleri iCloud’da saklamanıza ve aygıtlarınızda yer açmaya imkan sağlıyor. Aynı zamanda aynı iMessage hesabı ile yeni bir aygıta giriş yapıldığında tüm mesajlar otomatik olarak görünecek.

iCloud’daki Mesajları açmak için iCloud ayarlarında (Ayarlar > [adınız] > iCloud) Mesajlar’ı etkinleştirin. Yazışmalarınız uçtan uca şifrelenmeye devam edecektir.

Apple, 307 MB boyutundaki iOS 11.4 güncellemesini desteklenen iPhone ve iPad’ler için yayınlamaya başladı. Güncellemeyi otomatik olarak almadıysanız, cihazınızın Ayarlar bölümünde bulunan Genel > Yazılım Güncellemesi yolundan kontrol edebilirsiniz.

-Evinizdeki birden fazla AirPlay 2 özellikli hoparlörde aynı anda ve hepsi eşzamanlı olarak müzik çalabilirsiniz. AirPlay 2 özellikli hoparlörü Denetim Merkezi'ndeni kilitli ekrandan ya da iPhone'unuzda veya iPad'inizde uygulamalar içerisindeki AirPlay denetimlerinden denetleyebilirsiniz.

-AirPlay 2 özellikli hoparlörlerinizde çalanı yarıda kesmeden iPhone'unuzda veya iPad'inizde aramaları yanıtlayabilir ya da oyun oynayabilirsiniz.

-Bu güncelleme iPhone'unuzu veya iPda'inizi kullanarak HomePod stereo çiftini ayarlamayı destekler. HomePod çifti odadaki odadaki konumunu otomatik olarak algılar ve hoparlörün yerine göre sesi dengeler.

-Öğretmenlerin okul uygulamasını kullanarak iBooks'ta öğrencilere okuma aktiviteleri vermesi sağlandı.

-Bazı karakter serilerinin Mesajlar'ın çökmesine neden olabildiği bir sorun düzeltildi.Bazı mesajların yanlış sırada görünmesine neden olabilen bir Mesajlar sorunu düzeltildi.

-Safari üzerinden Google Drive'a, Google Docs'a ve Gmail'e giriş yapmayı veya Google Drive'daki, Google Docs'taki ve Gmail'deki dosyalara erişimi engelleyen bir sorun düzeltildi.

-Sağlık uygulamasında verilerin eş zamanlamasını engelleyen bir sorun düzeltildi.

-Uygulamaların Ana ekranda yanlış bir konumda görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi. CarPlay sesinin bozulmasına neden olan bir sorun düzeltildi.

-Bazı araçlarda Bluetooth üzerinden müzik çalarken ya da USB'ye bağlandığında iPhone'unuzda müzik seçememenize neden olan bir sorun düzeltildi.

iOS 11.4 nasıl indirilir?

Güncellemeyi cihazınıza indirmek için, Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi sıralamasını takip edebilirsiniz. Ayrıca, iTunes üzerinden de güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.  

iOS 11.4 güncellemesini destekleyen cihazlar

– iPad Air

– iPad Air 2

– iPad Pro

– iPad 9.7

– iPad mini 2

– iPad mini 3

– iPad mini 4

– iPod touch 6th

– iPhone 5s

– iPhone SE

– iPhone 6/6 Plus

– iPhone 7/7 Plus

– iPhone 8/8 Plus

– iPhone X

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar