MIUI 10 güncellemesi nedir, hangi cihazlar güncellenecek?

MIUI 10 güncellemesi alacak olan cihazlar belli oldu. Peki ya MIUI 10 güncellemesi nedir, hangi cihazlar güncellenecek?

MIUI 10 güncellemesi nedir, hangi cihazlar güncellenecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
26 Mayıs 2018 Cumartesi 10:33

MIUI 10 güncellemesini alacak olan cihazların belli olmasının ardından hangi cihazlar olduğu merak edilmeye başladı. MIUI 10 güncellemesi alacak olan Xiaomi cihazlarının listesi belli oldu. Listede birçok Xiaomi Mi ve Redmi serisi akıllı telefon yer alıyor.

MIUI 10 güncellemesi nedir?

Xiaomi, sekizinci yıl dönümünü 31 Mayıs'ta düzenleyeceği bir etkinlikte kutlayacak. Bu ay sonu düzenlenecek olan etkinlikte Xiaomi Mi 7 veya Mi 8 olarak adlandırılması beklenen yeni amiral gemisi resmi olarak tanıtılacak. Aynı zamanda şirket yeni ara yüzü olan MIUI 10 ara yüzünü de yeni üst seviye cihazıyla beraber duyuracak.

Çinli şirket şuanda MIUI 10 sürümünün kapalı betası için test kullanıcılarının bir listesini almaya başladı. Fakat bu kapalı beta testi şuan için sadece Çin ile sınırlı durumda. Ayrıca MIUI 10 kapalı beta kayıtları 31 Mayıs'ta kapanacak. Xiaomi henüz MIUI 10 güncellemesi alacak bütün cihazların listesini yayınlamadı. Fakat daha önceki MIUI güncellemeleri göz önüne alındığında ve iyi bir tahmin yürütüldüğünde aşağıdaki cihazların MIUI 10 güncellemesini alacağını söyleyebiliriz.

Hangi cihazlar güncellenecek?

Mi Serisi

Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 6, Mi 6X, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi 4, Mi 4C, Mi 4s, Mi 3, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2s, Mi Max, Mi Max 2, Mi Note 2, and Mi Note 3.

Redmi Serisi

Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus), Note 5 Pro, Redmi 5, Redmi 5A (Redmi Y1 Lite), Redmi Note 5A (Redmi Y1), Redmi Note 4 (4X), Redmi 4 (4A, 4X), and Redmi 3 (3S, 3 Prime, 3X, 3 Pro).

MIUI 10 Kapalı Beta test süreci için kayıt nasıl yapılıyor?

MIUI 10 sürümlerini erkenden test etmek istiyorsanız, bugün Çin'de gün bitmeden kayıt olmanız gerekiyor. Bugün itibariyle kayıt yapanlar, 31 Mayıs'taki resmi duyurudan sonra yeni işletim sistemi sürümünü almaya hak kazanacak. Bu arada, kayıt için bazı şartlar da yok değil. İlk olarak, son dönemde duyurulmuş bir Xiaomi akıllı telefonuna sahip olmalısınız. Ardından Wechat kimliği ile kayıt olmanız ve aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor.

Adım 1: MIUI WeChat genel numarasını arayın.

Adım 2: Numaraya bir metin olarak "MIUI10" gönderin.

Adım 3: Menü çubuğundaki MIUI10 tuşuna dokunun ve daha önce aldığınız kayıt kodunu girin.

Adım 4: Kayıt tamamlandıktan sonra, 29 Mayıs'ta açıklanacak başvuru sonuçlarını beklemeniz gerekecek ve kapalı betaya kabul edilen kullanıcılar, 31 Mayıs'taki resmi duyurudan kısa bir süre sonra, en yeni yazılım güncellemesini alacaklar.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar