29 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları

29 Kasım 2018 Perşembe günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

29 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
29 Kasım 2018 Perşembe 08:43

29 KASIM 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Kendinizle ilgili kişisel sorgulamalarınız devam edebilir. Düşüncelerinde sürekli bir değişim içindesiniz. Bu kadar derin düşünmek size faydandan çok zarar getiriyor.

BOĞA BURCU

Özel hayatınızda partnerinizin ne hissettiği son derece önemliyken çevrenizin etkisinden dolayı yeterince onunla ilgilenemiyorsunuz. Sevginizi partnerinize karşı bir türlü gösteremiyorsunuz.

İKİZLER BURCU

Bugün sizin için rutin bir gün olmasına rağmen çalışma arkadaşlarından birinin duygusal sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın size karşı garip kıskançlıkları olabilir.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızda bugün ayrı bir derinlik yaşanabilir. Karşınıza bazı kişiler çıkabilir ve bu kişilerin gizli duyguları ile gizli duyguları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün ailesel konular önem kazanabilir. Onların da istediklerini önemsemeniz onları mutlu edebilir. Bugün önemli randevularınız ve işleriniz olabilir aksatmamanız kariyeriniz için iyi olabilir.

BAŞAK BURCU

Bugünlerde garip bir kuşku içindesiniz ancak en yakınlarınıza karşı böyle hissetmeyin. Kafanızda bazı şeyleri fazlasıyla büyütüyorsunuz. Hayat koşullarının nedenini sevdiklerinize bağlamayın.

TERAZİ BURCU

Maddi anlamdaki kaygılarınız sizi ciddi anlamda rahatsız edebilir. Bu nedenden dolayı tüm gün sıkılabilir ve gerilebilirsiniz. Bazı olayları gelişigüzel bırakmanız daha iyi olabilir.

AKREP BURCU

Bugün duygusallığınız tavan yapabilir hatta yaratıcılığınızın önüne geçebilir. Partnerinizin sizi rahatsız eden düşüncelerine tepki göstermeden önce biraz empati yapmanızda fayda var.

YAY BURCU

Düşüncelerinizi gizleyerek hayatınıza devam etmek her ne kadar size göre olmasa da bir süre fikirlerinizi kendinize saklasanız iyi edersiniz. Olumsuz ruh hali ile hareket ederseniz bazı şeylerin yarım kalmasına izin vermiş olursunuz.

OĞLAK BURCU

Birlikte takıldığınız kişilerle ortak bir aktivite için bir araya gelebilirsiniz. Sadece duygularınızla takılırsanız yanlış işler yapabilirsiniz. Bugün pozitif enerjinizi kaybetmeseniz iyi edersiniz.

KOVA BURCU

Dış görünüşünüze her ne kadar yansımasa da duygusal anlamdaki takıntılarınızda oldukça inatçısınız. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı, düşüncelerinizin sabitliğinden geri adım atmayacaksınız.

BALIK BURCU

Aşırı duygusallığınızı dizginlemeyi başarıyorsunuz. Konuşmak istemediğiniz bazı konular ortaya çıkabilir ancak yapınızdan dolayı sizi konuşturmak kolay olmayabilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar