26 Kasım-2 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 26 Kasım-2 Aralık 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

26 Kasım-2 Aralık 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 14:34

26 KASIM-2 ARALIK 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU  

Yakın çevrenizle ve kardeşinizle ilgili bazı konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi karşı tarafa anlatma şeklinizi değiştirmelisiniz. Bu hafta bazı konularda sakinliğinizi korumanız gerekir.

BOĞA BURCU

Maddi konular tüm haftanızı etkileyebilir. Bu hafta kendinizi kişisel anlamda geliştirmeniz için bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Birileriyle maddi kazanç sağlayacağınız planlar içine girebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Kişisel konular tüm haftanızı etkileyebilir. Çevrenizdeki bazı kişilerin gözü üzerinizde olabilir. Son zamanlarda üzerinde durduğunuz bir konuyu gündeminize getirmeniz söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta kalabalıktan ziyade yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. İçsel dünyanızı pozitif hale getirdikten sonra ileriye yönelik planlar yapmanızın zamanı geldi.

ASLAN BURCU

Çevrenizdeki bir kişinin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. Evinizi ve ailenizi yakından ilgilendiren bazı konular gündeminizde olabilir. Bazı kişileri hayatınızdan uzaklaştırmanız çok yüksek.

BAŞAK BURCU

Bu hafta boyunca gündeminizdeki tek konu ileriye dönük planlar ve projeler. Bazı kafa karışıklığı yaşayacağınız bir süreçtesiniz. Bu hafta ani bir iş fırsatı yakalayabilir,

TERAZİ BURCU

İnançlarınıza sığınacağınız bir hafta sizi bekliyor. Kendinizi rahat bir şekilde insanlara karşı ifade edebilecek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bu hafta duygusallık gündeminizde olabilir. Aldığınız kararları tekrardan değerlendirmek mantıklı olabilir. Maddi konularda bu kadar rahat olmak yerine temkinli olmalısınız.

YAY BURCU

Bu hafta birtakım uzlaşmacı fikirler içinde olmalısınız. Kendi ihtiyaçlarınız ile birlikte karşı tarafın ihtiyaçlarına da saygı duymalısınız. Bu hafta yeni bir maddi kaynak arayışı içinde olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bitirmek durumunda olduğunuz rutin işleriniz gündeminizde olabilir. Duygusal birlikteliğinizle ilgili çözüme kavuşması gereken konuları masaya yatırmanız gerekebilir.

KOVA BURCU

Bu hafta yaratıcılığınız en üst safhada olabilir. Bu nedenle kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Planladığınız işleri yerine getirmek için biraz zamana ihtiyacınız olabilir.

BALIK BURCU

Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz. Kendinizi önemli bir karar aşamasında bulabilirsiniz. Gereksiz risklere girmeyi aklınızın ucundan bile geçirmeseniz iyi edersiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar