27 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

27 Ekim 2018 Cumartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

27 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
27 Ekim 2018 Cumartesi 09:00

27 EKİM 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Çalışma hayatınızda yoğun bir gün sizi bekliyor. Yeni bir çalışma içine girebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzursuz olduğunuz sıkıntılı ruh hali devam edebilir. Kişisel kuruntularınız nedeniyle anlaşmazlıklar yaşamanız gayet normal. Geçmişi bir kenara bırakın ve önünüze bakın.

BOĞA BURCU

Tüm hafta boyunca elde ettiğiniz başarı motivasyonunuzu fazlasıyla arttırdı ve onun enerjisiyle hafta sonuna geçiş yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sunduğunuz öngörü ve akılcı çözümler başarı yakalamanıza katkı sağlıyor. Bazı küçük tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda zaman zaman sıkıntılar yaşasanız da yakın zamanda bu konuda kazanan siz olabilirsiniz. Ancak özel hayatınızda riskler hala mevcut. Hayatınıza dair bazı sorumluluklar size ağır gelebilir bu konuda biraz daha sabırlı ve ılımlı olmanızda fayda var.

YENGEÇ BURCU

Bugün ailesel sorunlar nedeniyle seyahate çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Ani gelişmeler yaşayabilirsiniz hazırlıklı olmanızda fayda var. Maddi konularda hafta boyunca tüm uğraşlarınızın karşılığını alabilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişten kalan bazı sıkıntılar gün yüzünüze çıkabilir.

ASLAN BURCU

Bugün her konuda son derece agresif ve isteksiz bir yapıda olabilirsiniz. İşinizle ilgili bir türlü çözemediğiniz sorunlar mutsuz olmanıza neden oluyor. Çalışma haytanızla ilgili büyük sorunlar yok ancak siz bazı konularda bazı defterleri kapatmış durumdasınız. Özel hayatınızla ilgili sorunlar bugün çözülebilir.

BAŞAK BURCU

Uzun zamandan bu yana iş hayatınızda süregelen olumsuzlar sonrasında bir hayli yıprandınız. Artık bu ruh halinizi üzerinizden atmalısınız. Bu durumunuz ilişkinize de yansıyor. İnsanların nazı konularda sizi anlamadıklarını düşünebilirsiniz. Özel hayatınızda ise yeni gelişmeler yaşanabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün insanlara farklı bir sevgiyle ve bağlılıkla bakabilirsiniz. Bu çevrenizce farklı algılanabilir ve çok görülebilir. Siz böyle düşünenlere aldırmadan içinden geldiği gibi hareket etmelisiniz. Kendinizi başkaları için asla sınırlamayın. Çalışma hayatınızda düzene koymanız gereken bazı durumlar ortaya çıkabilir.

AKREP BURCU

Son zamanlarda öyle çok yoruldunuz ki adeta kendinize vakit ayıramayacak duruma geldiniz. Bugünlerde her ne kadar maddi konularda sıkışık olsanız da sağlığınızı önemsemelisiniz. Bu noktada yapmanız gereken şey işlerinizi biran önce düzene sokmak. Partnerinizle yaşadığınız problemler bundan kaynaklanıyor.

YAY BURCU

Para sizin için çok önemli bir araç olmasa da harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınızda her şey yolunda ancak iş yerinizdeki bir kişiniz ileri art niyetli bakış açısı canınızın sıkılmasına neden olabilir. Çevrenizde her türlü insanın olabileceği gerçeğini kabullenmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün işlerinizle ilgili sıkıntılardan kaynaklı olarak bazı telefon görüşmesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konu nedeniyle tüm gününüzü buna harcamak durumunda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise özlemini çektiğiniz huzuru bulmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Son zamanlarda bazı nedenlerden dolayı sosyal bağlarınızı en aza indirmiş durumdasınız. Önceliğinizi bugünlerde işinize verdiniz çünkü iş hayatınızda bazı işleriniz yolunda gitmiyor. Ancak bu konunun üzerinde çok fazla gittiniz biraz sakin olmanızda fayda var. Biraz da kendinizi vakit ayırmalısınız.

BALIK BURCU

Bugün bazı sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sorunun nedeni aşırı yorgunluk. Hafta sonu iyice dinlenmek sağlık sorununuzu çözebilir. Hatta partnerinizle tatil planları yapabilirsiniz. Gün içinde ailesel birtakım sorunlar ortaya çıkabilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar