26 Ekim 2018 Cuma günlük burç yorumları

26 Ekim 2018 Cuma günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

26 Ekim 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
26 Ekim 2018 Cuma 08:39

26 EKİM 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün bulunacağınız ortamlarda dürüst ve girişimci yapınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Düşüncelerinizle çevrenize örnek olabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün duygusal inatlaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle ailenizle de aranızda birtakım sorunlar yaşanabilir. İnatçı yapınızdan biran önce vazgeçmelisiniz.

İKİZLER BURCU

Çevrenizdekilerle inatlaşmak yerine biraz ılımlı olmayı deneseniz daha başarılı olacaksınız aslında. Farklı düşünce yapınız herkesi şaşırtabilir.

YENGEÇ BURCU

Duygusal halinizden korkmanızdan dolayı özel hayatınızda istediğiniz noktaya gelemiyorsunuz. Bugün kendinizle ilgili şeyler konuşmaktan kaçınabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün duygusal yapınızdan taviz vermek istemeyebilirsiniz. Özellikle ilişkinizde zor bir gün geçirebilirsiniz. Bazı takıntılarınız bugün ortaya çıkabilir.

BAŞAK BURCU

Gizli çalışmalar yapmaktan son derece keyif alacağınız günlerden birini yaşayabilirsiniz. Bugün çalışırken adeta kendinizden geçebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Çevrenizden size karşı hoş konuşmalar gelebilir ve sizi mutlu edebilir. İletişimsel anlamda oldukça başarılı bir gün geçirebilirsiniz.

AKREP BURCU

Bugün akıl vermeye çalışanlara karşı tavrınız son derece sert olabilir. Onlara yenik düşmemek için fikirlerinizi gözden geçirin ve sistemli olmaya çalışın.

YAY BURCU

Yolculuklarla ilgili planlarla yapmaya başlayabilirsiniz. Seyahat etmek için adeta fırsat kollayabilirsiniz. Bugünkü inatçı haliniz yanlış anlaşılabilir.

OĞLAK BURCU

Ailenizin bazı fikirlerine saygı duymak zorunda kalabilirsiniz. Fikirlerine karşı çıkmanız durumunda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU

İlişkide farklı  bakış açınızın olduğunu karşı tarafa anlatmakta zorluk çekebilirsiniz. Bugün partnerinizin duygusal hallerini çekemeyebilirsiniz.

BALIK BURCU

Beklediğiniz fırsatların bir kısmı bugün gelebilir. Rutin yaşantınızda ortaya çıkan konuların aklınızı kurcalamasına izin vermeseniz iyi edersiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar