21 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

21 Kasım 2018 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

21 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
21 Kasım 2018 Çarşamba 08:28

21 KASIM 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün enerjinizin de etkisiyle oldukça aktif bir gün geçirebilirsiniz. Maddi anlamda da rahat bir döneme giriyorsunuz. Gününüz güzel geçse de siz yine de temkinli olun. Bugünlerde iş hayatınızda dikkatinizi toplamada zorluk çekebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Hiçbir zaman sabırlı biri olamadınız ama bu durum bugünlerde işinizde zorlukların yaşanmasına neden olabilir. O nedenle çalışma hayatınızda ılımlı olmayı denemelisiniz. Yeteneklerinizi doğru zamanda kullanırsanız başarılı olursunuz.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızın karmaşık bir hal alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Bugün duygularınızı ve mantığınızı dengede tutamayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili aldığınız kararlar sonucunda başarıyı yakalayabilirsiniz. Gelecek için güzel gelişmeler sizi bekliyor.

YENGEÇ BURCU

Bugün işinizle ilgili bazı konularda agresif tavırlar sergileyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda bazı eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Bunu olumlu açıdan bakarak değerlendirmelisiniz. Hatta yakın zamanda güzel iş teklifleri de alabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Özel hayatınızda hiç beklemediğiniz gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ancak bunu uzatırsanız ilişkiniz bazı açıdan zorlaşabilir. Partneriniz fazla işkolik olmanızdan şikayetçi. Bunu göz önünde bulundurmalısınız haksız da sayılmaz. Maddi yatırım planı yapıyorsunuz ancak dikkatli olmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU

Bugünlerde partnerinize karşı duygularınızı dile getirmekte çekingen bir yapıya bürünebilirsiniz. Partnerinizi fazla şımartmak istemiyorsunuz ancak bu tavrınız onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir. Maddi konularda uzun vadeli planlarınızı devreye sokmalısınız.

TERAZİ BURCU

Özel hayatınızda partnerinize bir ders verme çabasındasınız ama bu ona zarar verebilir haberiniz olsun. Çalışma hayatınızda ise uzun süre beklediğiniz başarı sizinle olabilir. Maddi kazanımlarınızın artması bugünlerde yüzünüzü güldürebilir.

AKREP BURCU

İşinizle ilgili konularda kabul edin çok iyi bir yöneticisiniz. Bazı konularda kontrolün sizde olması daha başarılı olmanızı sağlıyor. Maddi açıdan zorlanmamak için her ne kadar dikkatli olmayı elden bırakmasanız da harcamalarınız artabiliyor.

YAY BURCU

Bugün çalışma hayatınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Tüm dikkatinizi buna vermeli ve ona göre karar almalısınız. İş hayatınızdaki yeni konumunuzun etkileri tahmininizin çok daha ötesinde olabilir. Özel hayatınızdaki durgunluğun nedeni partnerinizden kaynaklı olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugünlerde sizi en çok etkileyen durumlardan biri maddi olarak kendinizi bir türlü sınırlayamamanızdan kaynaklı olabilir. İşinizle ilgili detayları fazlasıyla düşünüyorsunuz ancak bununla birlikte koşullarınızı da ele almalısınız. Özel hayatınızda fazla duygusallaşacağınız anlar yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Yapınızın yumuşak olmasından kaynaklı olarak çevrenizde kimseyi incitmek istemiyorsunuz. Ancak hayır diyememek size büyük zarar veriyor bilmelisiniz. Bu şekilde devam ederseniz yakın zamanda fazlasıyla üzülebilirsiniz. Maddi gelirlerinizi doğru kullanmak adına planlar yapmalısınız.

BALIK BURCU

Özel hayatınızda yaşadığınız aşkı bir kenara koymuş gibi görünüyorsunuz ancak bunun böyle olmadığının farkındasınız. Önceki ilişkinizin ciddiyetsizliğini şuana bağlayamazsınız. Maddi sorunlarınız bu hafta da devam edebilir alternatifler düşünmelisiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar