Yasak Elma’da Yıldız mı, Ender mi hamile? Yıldız kimden hamile?

FOX TV’de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinde heyecan yine dorukta. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Yıldız’ın ya da Ender’in hamile olduğu açıklanacağı söyleniyor. Peki ya Yasak Elma’da kim hamile?

Yasak Elma’da Yıldız mı, Ender mi hamile? Yıldız kimden hamile?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
1 Kasım 2018 Perşembe 15:29

FOX TV’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma’nın yeni bölümünde işler iyice karışacak gibi görünüyor. Yeni bölümde dizinin seyrini değiştirecek bir gelişme yaşanıyor. Yasak Elma’da kim hamile? Yasak Elma’da Yıldız mı, Ender mi hamile? Yıldız kimden hamile? Detaylar haberimizde.

Yasak Elma yeni sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri. Reytingleri ile FOX TV'nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Talat Bulut'un adının karıştığı taciz iddiaları ile kan kaybeden dizi tekrar eski başarısına ulaştı, reyting zirvesini her hafta zorluyor. 2. sezonuna dolu dizgin devam eden Yasak Elma'ya yeni katılan oyuncuların katılması diziye yaradı, senaryonun genişlemesi ve dizide karakterlerin artması diziye avantaj sağladı. Yeni sezonda diziye katılan en dikkat çeken oyunculardan biri de Yıldız'ın eski sevgilisini oynayan Yılmaz karakteri oldu. Senaryonun gidişatını değiştiren Kemal, diziye heyecan kattı, 28 yaşındaki Sarp Can Köroğlu'nun performansı ise seyirciden tam not aldı.

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

Kemal, Halit’e Yıldız’ın eski eşi olduğunu anlatıyor. Küplere binen Halit, Yıldız’a bunun hesabını soruyor. Kemal’in oteline ortak olmasına çok sinirlenen Halit, Yıldız ile kavga ediyor.

Yasak Elma’da Yıldız hamile mi?

Yıldız, Kemal’in zengin bir adam olduğunu anlayınca işler değişecek mi diye beklenirken Halit’ten boşanmayacağını söylüyor. Bu arada hastalanan Yıldız hastaneye kaldırılıyor. Halit’in duyduğu bir sözden sonra çok şaşırdığı görülüyor. Ancak dizide Ender de Halit’ten hamile olabilir. Dizinin ilerleyen bölümünde gerçekler ortaya çıkacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar