Onur Tuna ile Sevda Erginci sevgili mi?

Yasak Elma dizisinin oyuncuları Sevda Erginci ile Onur Tuna Sevgili mi? İşte Sevda Erginci’nin Onur Tuna paylaşımı..

Onur Tuna ile Sevda Erginci sevgili mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
31 Ekim 2018 Çarşamba 09:57

FOX TV’de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Sevda Erginci’den rol arkadaşı Onur Tuna ilgili paylaşımı ikilinin sevgili olabileceğini akıllara getirdi.

Sevda Erginci ile Onur Tuna Sevgili mi?

Yarım Elma dizisinde rol alan Sevda Erginci, rol arkadaşı Onur Tuna ile çekilen bu pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Erginci, paylaşımına "uzun mesafeli ilişki" notunu düştü. Erginci'nin boyu 1. 65 cm. Rol arkadaşı Onur Tuna, ekranın en uzun boylu ünlülerinden biri. Tuna'nın boyu ise 1.95 cm.

Sevda Erginci kimdir?

3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Okul tiyatrosunda yer alan Erginci, bir dönem piyano eğitimi almıştır. 3 yıl Flamenko yapmış olan Sevda Erginci'nin ilk dönemlerde hayali balerin olmak olsa da, sonrasında bu fikri değişmiş ve tiyatroya yönelmiştir. Yıldız Kenter'in öğrencisi olan genç oyuncu, bir süre sonra Ozan Güven tarafından keşfedilmiş ve Koyu Kırmızı dizisinde boy göstermiştir.  İlk sinema filmini ise Türkan Şoray'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Uzaklarda Arama filmi ile çeken Sevda Erginci, Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle kariyerine devam etmiş ve son olarak Yasak Elma dizisinde boy göstermeye başlamıştır.  Sevda Erginci 1,65 boyundadır.

Onur Tuna kimdir?

16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Gitar çalmasını bilen Onur Tuna’nın Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı iki şarkısı da vardır. Ayrıca 70'e yakın şarkısı vardır. 1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profosyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı 2011 yılında Atv’de oynamaya başlayan “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Siraç Bakırcı karakterini canlandırırken, Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar ile birlikte rol aldı.

2014 yılında başrolleri Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Bi Küçük Eylül Meselesi” adlı sinema filminde rol aldı. 23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve ilk 9 bölümünün yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan “Filinta” adlı dizide Onur Tuna (Filinta Mustafa) karakterini canlandırırken; Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Damla Aslanalp “Lara Zaharyas”, Serhat Tutumluer (Boris Zaharyas), Naz Elmas (Azize), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Kayra Şenocak (Hasan), Bülent Alkış (Padişah) gibi isimler rol almıştır.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar