Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan ne iş yapıyor?

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i yani Pınar Altuğ’u yıllar sonra ilk kez canlı yayına çıktı. Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Pınar Altuğ eşinin ne iş yaptığını da açıkladı. Yağmur Atacan ne iş yapıyor? Oyunculuğu bıraktı mı?

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan ne iş yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
1 Aralık 2018 Cumartesi 16:50

Yaklaşık 10 yıldır Yağmur Atacan ile evli olan Pınar Altuğ katıldığı televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu. Yıllar sonra ilk kez canlı yayına çıkan Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan’ın da ne iş yaptığını açıkladı.

Pınar Altuğ’un açıklamaları

Altuğ omzundaki dövmesine sosyal medyada büyük ilgi olduğunu takipçilerinin sürekli dövmesinin fotoğrafını istediğini söyledi.

Altuğ kocasıyla ilgili yapılan yaş farkı eleştirilerine de "Umurumda değil. Yağmur ile aramızda bu konu hiç konuşulmadı. Kocam da bu konuya hiç takılmıyor zaten" dedi.

Pınar Altuğ'un aldığı kilolarla ilgili de "Sete düzensiz girince kilo aldım ve zaten yemek yemeği seven biriyim. Oh yedim ama oh gitmiyor, zor gidiyor ama gidiyor" dedi.

Yağmur Atacan ne iş yapıyor? Oyunculuğu bıraktı mı?

Altuğ eşinin neden kameralar önünde olmadığını da şöyle açıkladı:

"Yağmur en son Doktorlar'da oynadı ve çok yıprandı. Çalışma saatleri çok insafsızdı. Eve düğün günü geldi. Sabaha kadar çalıştı ve o günlerden sonra bu mesleği bıraktı." Altuğ eşi Atacan'ın yaptığı işi de "Kedi köpek maması ihraç eden bir markası var. Ve çok da yoğun çalışıyor. Kocam şirketi benden çalıyor" sözleriyle açıkladı.

Yağmur Atacan kimdir?

Yağmur Atacan (d. 19 Mayıs 1983, Gaziantep), Türk oyuncu ve müzisyen. Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olan Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri nedeniyle Gaziantep'te dünyaya geldi. Annesi diş hekimidir. İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktı. 2007 yılının Eylül ayında Pınar Altuğ ile nişanlandılar ve 12 Nisan 2008'de dünya evine girdiler. Yağmur Atacan, lise yıllarında ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulundu. 2006 yılının Ocak ayında başlayan ve halâ devam etmekte olan TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır. 27.01.2009 tarihinde eşi Pınar Altuğ'dan Su adını verdikleri kızı olmuştur. Okul hayatına Sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam etmektedir. Ticaret hayatına atılmış ve tekne satmaktadır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar