Pınar Altuğ Yağmur Atacan arasındaki yaş farkı nedir?

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan yine yaş farkından dolayı zaman zaman bazı takipçilerinin olumsuz yorumlarına takılıyor. Peki ya Pınar Altuğ Yağmur Atacan arasındaki yaş farkı nedir?

Pınar Altuğ Yağmur Atacan arasındaki yaş farkı nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Kasım 2018 Cuma 09:49

2008 yılında Yağmur Atacan ile hayatını birleştiren Pınar Altuğ’un evlilikleri yaş farkından dolayı hemen hemen her yıl sorun oluyor. Her özel günlerinde ya da herhangi bir fotoğraf paylaşımı durumunda bazı takipçilerinin olumsuz eleştirilerine maruz kalıyorlar. Bu nedenle çoğu kişi aralarındaki yaş farkını merak ediyor. Pınar Altuğ Yağmur Atacan arasındaki yaş farkı nedir?

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan kaç yıldır evli?

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan geçtiğimiz 2008 yılında evlendiler. 11 yıldır evli olan çiftin bir kızları var. En son evliliklerinin 10.yılını Kapadokya’da kutlayan Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ paylaştıkları fotoğrafın altında yine olumsuz bir yorumla karşılaştılar. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile bir takipçisi arasında bu yorumdan dolayı gerilim yaşandı. Sosyal medya hesabından eşiyle paylaştığı fotoğrafın altına; “Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider” yazdı. Pınar Altuğ’da bu yorumu yapan takipçisine “Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?”cevabını verdi.

Pınar Altuğ Yağmur Atacan arasındaki yaş farkı nedir?

Pınar Altuğ 44 yaşında ve Yağmur Atacan ise 35 yaşında. Çiftin arasında 9 yaş var. Ayrıca Pınar Altuğ'un boyu 1.74, Yağmur Atacan'ınki ise 1.72.

Geçtiğimiz Yıllarda Yaş Farkından Dolayı Yapılan Yorumlar

-Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkından dolayı evlendikleri günden itibaren eleştirilmişti. Altuğ Instagram'dan aşkın aradaki boy, kilo, yaş ile bir ilgisi olmadığına dair video paylaşarak en güzel cevabı verdi. Paylaştığı video ile adeta "aşk engel tanımaz" dedi

-Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşiyle arasındaki yaş farkını hatırlatan takipçisine "erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsun" diyerek yorum yaptı.

-Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile birlikte yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı. Çiftin fotoğrafına bir takipçisi "Yaw bu kadının oğlu ne ara bu kadar büyüdü? büyümüş de annesiyle fotoğraf da çektiriyor" yorumunu yaptı.

-Çılgına dönen Pınar Altuğ, isyanını şu sözlerle dile getirdi: "Eşim, hayat arkadaşım ve çocuğumun babası hakkında bu kadar hadsiz olup sonra da insan hatta erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsunuz! Ne mutlu bize ki hayatımız ve evliliğimizle ilgili yapabildiğiniz tek yorum aramızdaki yaş farkı."

Pınar Altuğ kimdir? (44 yaşında)

Pınar Altuğ 2 Eylül 1974 doğumludur. Liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi"ni bitirdi. 1994′de Miss Turkey seçildi. Pınar Altuğ, çocuklar duymasın adlı dizide tanındı ve türk halkının sevdiği bir isim haline geldi. Mankenlik kariyerine henüz lise ikinci sınıftayken başladı. 17 yaşındayken babası vefat etti. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul’da İşletme bölümünü okudu. 21 yaşındayken ”Miss Turkey” adlı yarışmada birinci olarak adını iyiden iyiye duyurmaya başladı. Türkiye güzeli seçildikten sonra öğrenimini yarıda bıraktı. Sunuculuk kariyeri 1995 yılında magazin programları sunmasıyla başladı. Asıl çıkışını 2002 yılında yayınlanan ”Çocuklar Duymasın” adlı dizide canlandırdığı Meltem karakteriyle yaptı. Dizi Türkiye’de izlenme rekorları kırdı ve 2005 yılına kadar yayınlanmaya devam etti. Meltem karakteriyle şöhreti yakaladı ve büyük firmaların reklam yüzü oldu. 2008 yılında Yağmur Atacan ile evlendi. Yaş farkı nedeniyle bu evlilik uzun süre konuşuldu.

Yağmur Atacan kimdir? (35 yaşında)

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Yağmur Atacan, ilk olarak ismini 2003 yapımı Lise Defteri dizisiyle duyurmuştu. Pınar Altuğ ile 9 yıldır evli olan Yağmur Atacan, artık ticaret sektörüyle ilgileniyor.  Oyuncu ve müzisyen Yağmur Atacan, 19 Mayıs 1983 yılında doğdu. Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olan Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri nedeniyle Gaziantep'te dünyaya geldi. Annesi diş hekimi. İlkokulu Eskişehir’de, Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nü bitirdi.Yağmur Atacan, lise yıllarında amatör olarak ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Ayrıca profesyonel baterist olarak 2001 yılından 2005 yılına kadar Arkhe ve Hi-Jack gruplarında çalıştı. 2006 yılında TRT’de “Ben İstersem” adlı programın sunuculuğunu yaptı. Yağmur Atacan, 12 Nisan 2008 tarihinde, dizi setin tanışıp beraber olmaya başladığı oyuncu Pınar Altuğ ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinden 2009 yılında “Su” adında bir kız evladı oldu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar