Tuvana Türkay’ın dudak dudağa öpüştüğü kadın kim?

Oyuncu Tuvana Türkay’ın sosyal medya hesabından bir kadının dudaklarından öptüğü kadın paylaşımı olay oldu. Peki ya Tuvana Türkay’ın dudak dudağa öpüştüğü kadın kim?

Tuvana Türkay’ın dudak dudağa öpüştüğü kadın kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
25 Ekim 2018 Perşembe 08:41

En son Alper Potuk ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen Tuvana Türkay,ın sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı. Tuvana Türkay yaptığı paylaşımda bir kadının dudağından öpüyor. Bu paylaşımın üzerine kadının kim olduğu ve neden dudağından öptüğü merak edildi. Detaylar haberimizde.

Oyuncu Tuvana Türkay, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkati çekti. Türkay, Instagram hikayesinde paylaştığı bir videoda, bir kadınla dudak dudağa öpüştü. 28 yaşındaki oyuncu "Yeni eve öpücük hediyesi" notuyla paylaştığı videoda, İngilizce 'Bu ilk kez değil' etiketini kullandı.

Tuvana Türkay’a takipçilerinden sert eleştiri

Tuvana Türkay'ın bir takipçisi paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, "Arkadaşlar gençlere böyle örnek olmayın." yorumunu yaptı.

Başka bir takipçisi ise, "Gündeme gelmek için her şeyi yapıyorlar yazıklar olsun." yorumunu yaptı.

Tuvana Türkay’ın dudaklarından öptüğü kadın kim?

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan sosyetik güzel Tuvana Türkay’ın öptüğü kadın annesiydi.

28 yaşındaki oyuncu "Yeni eve öpücük hediyesi" notuyla paylaştığı videoda, İngilizce 'Bu ilk kez değil' etiketini kullandı. Daha sonra ise paylaştığı fotoğrafta, videodaki kişinin annesi olduğunu açıkladı işte o paylaşım..

Annemin dudağını da öperim ayaklarını da . Kimseye soracak değilim :) bütün annelerin ellerinden ve gözlerinden öperim .. Allah , annesi olmayan herkese güç ve sabır versin .

Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 tarihinde İstanbul Üsküdar'da doğmuştur. Babası Bulgaristan göçmeni annesi ise Rizelidir. İstanbul Güneş Kolejinden mezun olduktan sonra Beykent üniversitesi Radyo tv sinema bölümünde okumaya başladı. 9 yaşında reklam filmlerinde oynamaya başladı. Tuvana Türkay, Kent Şeker, Türk Telekom, Only Ped, Akbank, Ayyıldız GSM, Kek Reklamı, Coca Cola gibi birçok reklam filminde oynadı. "Akademi Neo"dan oyunculuk dersleri aldı. Bunun haricinde bir sene 1 sene şan ve diksiyon dersleri aldı. Tuvana Türkay 2012- 2013 yılları arasında milli futbolcu Sercan Yıldırım ile birlikte oldu. Tuvana Türkay , 2014 yılında "Kara Para Aşk" adlı dizide Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı. 27 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan "Güvercin Uçuverdi" adlı sinema filminde Atalay Demirci baş rolde oynadı. İlk sinema filminde Atalay Demirci'ye duayen oyuncular Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ali Erkazan, Erdal Tosun ve Ayşen Gruda ve Tuvana Türkay eşlik edecekler.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar