Bircan Bali’nin sevgilisi Mr Jade mi? Mr Jade İsmail YK’nın kuzeni mi, gerçek adı ne?

Beyaz TV’de ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programı ile tanınan Bircan Bali’nin sevgilisi ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.  Bircan Bali’nin sevgilisi kim, Mr Jade mi? Mr Jade İsmail YK’nın kuzeni mi? Bircan Bali ve Mr Jade'nin öpüşme görüntüleri haberimizde..

Bircan Bali’nin sevgilisi Mr Jade mi? Mr Jade İsmail YK’nın kuzeni mi, gerçek adı ne?
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 12:13
19 Ekim 2018 Cuma 09:11

Söylemezsem Olmaz programının sert dilli yorumcusu Bircan Bali’nin sevgilisiyle samimi pozları ortaya çıktı. Bircan Bali, sevgilisiyle samimi görüntüleri ortaya çıkınca sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Peki ya Bircan Bali’nin sevgilisi kim, Mr Jade mi? Mr Jade İsmail YK’nın kuzeni mi? Bircan Bali ve Mr Jade'nin öpüşme görüntüleri haberimizde..

Samimi görüntüleri ortaya çıkan Bircan Bali, sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Bircan Bali, "İki bekar arasındaki yaptığınız tüm yorumların hesabını vereceksiniz." dedi. Çıkan bu haberlerden sonra MR Jade çıkacak singlesi öncesi tek bir cümle söyledi "Allah Belanızı Versin".

Bircan Bali'de Mr Jade açıklaması

Beyaz TV Söylemezsem Olmaz programının sunucu Bircan Bali, bugün ekranda hack'lendiğini açıkladı. Daha önce inkâr ettiği Mr Jade ile olan ilişkisini şimdi bittiğini için böyle davrandığını söyledi. Bali, bu ilişkinin Şenol İpek ile evliliği sırasında değil daha sonra yaşandığını anlattı. Bircan Bali, bir ünlü ismin kendisini hackleyerek bu görüntüleri habercilere ve sosyal medyaya dağıttığını söyledi.

Bircan Bali'nin sevgilisi MR Jade kim, gerçek adı ne?

Bircan Bali sızan fotoğraflarda sevgilisi MR Jade'den başkası değil. İsmail YK'nin kuzeni MR Jade'yle fotoğrafları sızdı. MR Jade adıyla Instagram görünen kişi, İsmail YK'nın öz yeğeni Özkan Şen. MR Jade Turizm ve Organizasyon şirketi kurucusu. 2012 yılından 2016 kadar Yılın Organizasyon ödülünü aldı. Almanya'da birçok yabancı ülkede tanınıyor. Ayrıca İsmail YK'nın tüm kliplerini yöneten isim. 

Avrupa'da yaşayan işadamı Mr. Jade,kuzeni İsmail YK ile düet yaptığı "Welcome to Turkey" şarkısıyla adından sıkça söz ettirmeye başlamıştı. Mr. Jade iş adamı ve şarkıcı kimliğinin yanı sıra , Kenya'da yaptırdığı su kuyusu ile de büyük ses getiriyor. Kenya'da yaklaşık 400 kişilik bir köye yaptırdığı su kuyusu ile köyün su ihtiyacını gideren Mr. Jade, tüm sanat camiasına örnek olacak bir davranışta bulundu. Mr. Jade, ''Onların duası yeter bize, bu tarz yardım çalışmalarına devam etmeyi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Bircan Bali kimdir?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi'nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana'dır.

Bircan Bali Söylemezsem Olmaz programından kovuluyor mu?

Beyaz TV’nin patronu Osman Gökçek, iki sunucusunu da (Bircan Bali ve Ece Erken) “Herkesi eleştirirken, özel hayatlarınızla gündeme gelmenizi asla istemiyorum” uyarısından sonra bu görüntülere ne diyeceği merak ediliyor.

Bircan Bali’nin öpüşme görüntülerini Nihat Doğan mı sızdırdı?

Nihat Doğan, beraber program yaptıkları Bircan Bali ile yakın arkadaştı. Ancak Doğan'ın taciz ile suçlandığı ve aklandığı bir önceki olayda Bircan Bali destek vermemişti. Bircan Bali'nin samimi görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından, "Acaba görüntüleri Nihat Doğan mı sızdırdı?" soruları soruldu.

Mr. Jade ft. İsmail YK - Welcome To Turkey dinle

Jade ft. İsmail YK – Welcome To Turkey Şarkı Sözleri;

Sabah olur akşam olur
Hayali gitmek bilmez karşımda durur
Buralar sıcak neler olacak
Bu ateşI sevdiğim yar söndürür ancak

Welcome to turkey
O kara gözlerine vuruldum
Baka baka yüzüne yoruldum
Anasının yanında sarıldım

Dünyanın en mutlusu ben oldum
Dinime de İmanıma gitmem burdan
Kaşını da gözünü de vermiş yaradan
Tadına da tuzuna da doymam yavrum

Cevizli lokum misali
Oh oh yanıyorlar
Oh oh geliyorlar
Oh oh bomba misali

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar