Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında?

Sunucu Bircan Bali ile evliliği sona eren eski model Şenol İpek, yeni sevgilisi Nur Şipka ile Çeşme’de tatil yapıyor. Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında? soruları gündeme geldi. İşte Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında? sorularının cevapları

Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
28 Ağustos 2018 Salı 14:24

Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında?

Aşıklar önceki gün Momo Beach’te görüntülendi. Denizde romantik anlar yaşayan ikili objektiflere böyle yansıdı. Denizin ve güneşin tadını çıkaran sevgililerin aşka gelip romantik anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Peki ama Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında?

Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında?

4 Ocak doğumlu olan Nur Şipka ile ilgili detaylı bir bilgi yok. Hayvan haklarıyla ilgili yoğun çaba gösteriyor. Nur Şipka'nın memleketinin Karamürsel olduğu da iddia edilenler arasında.

Şenol İpek Aşkını Instagram'dan Duyurmuştu

Bircan İpek ile 5 yıl evli kaldıktan sonra ayrılan İpek, geçen gün Instagram hesabından, ''Hoş geldin, iyi ki geldin Nur'um'' notuyla Nur Şipka'ya olan aşkını ilan etmişti. 

Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında?

Magazin Programlarına Ateş Püskürdü

Şenol İpek, sevgilisi Nur Şipka ile basına düşen görüntüleriyle ilgili yorum yapan magazin programlarına Instagram hesabının hikaye bölümünde açıklama yaparak yanıt verdi. İpek, 'Edebimden susuyorum ama magazinde aklınızı alırım, masada zıplarsınız' yanıtını verdi. Şenol İpek'in yeni sevgilisi Nur Şipka kimdir, kaç yaşında?

Bircan İpek Görmezden Geldi

Sivridili ve dobralığıyla bilinen Magazin Yorumcusu Bircan İpek, eşiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı tercih etmedi. 

Şenol İpek 5 Yıl Evli Kaldı
Mankenliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Şenol İpek, 2013 yılı Temmuz ayında sunucu Bircan Bali ile evlenmişti. Şenol-Bircan İpek çifti, 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. İkili, sosyal medyada paylaştıkları video ile ayrılık kararını duyurdu. Birlikte kamera karşısına geçen ikili, "Herkese merhaba. Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Biz de sizleri kırmadan, bilmeniz gereken bir durumu açıklayacağız. 5 yıllık evliliğimizi bugün itibariyle mahkeme kararıyla resmen noktaladık. Hayırlısı böyleymiş. Dost, arkadaş kalmayı tercih ettik. Medeni bir şekilde boşanma kararı aldık. Yollarımıza ayrı ayrı saygılı şekilde devam edeceğiz. Merak etmeyin, biz çok iyiyiz. İkimiz için iyi olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Eski manken ve model Şenol İpek, 1975 yılında doğdu. Aslen İzmirli olan Şenol İpek, kariyerine modellikle başlasa da oyunculukta ilerleme gösterdi. Emret Komutanım adlı dizide Ali karakteri ile oyunculuk serüvenine adım attı.

Tepesi Artiz Selim, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Alemi, Albatrosun Yolculuğu, Hanımeli Sokağı bilinen projelerinden bazılarıdır. 2003 senesinde 1 yıl evli kaldığı manken Yüksel AK’tan boşanan Şenol İpek, 2013 yılı Temmuz ayında Bircan Bali ile nikah masasına oturdu. Şenol İpek ile Bircan İpek 5 yıl sonra boşandılar.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar