Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a suikast girişimi! Konvoya bombalı saldırı!

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman’a suikast girişimi düzenlendiği iddia edildi. Kimin tarafından yapıldığı açıklanmayan bombalı saldırıda kraliyet muhafızlarından çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a suikast girişimi! Konvoya bombalı saldırı!
Son Güncelleme: 7 Mayıs 2024 Salı 12:47
7 Mayıs 2024 Salı 12:37

Suudi Arabistan'da dikkat çeken bir olay yaşandı. Suudi Arabistan medyasında yer alan habere göre Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın konvoyuna bombalı saldırı düzenlendi.

PRENS MUHAMMED BİN SELMAN'A SUİKAST GİRİŞİMİ

Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın konvoyuna yönelik bombalı bir saldırı girişimi gerçekleştirildi. Saldırıda, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından düzenlenen ve çok sayıda kraliyet muhafızının hayatını kaybettiği, bazı polislerin ise yaralandığı bildiriliyor.

BÖLGEDE TANSİYON YÜKSELDİ

Hamas'ın Katar ve Mısır aracılığıyla iletilen ateşkes teklifini kabul ettiği bir sırada İsrail'in Gazze'nin Refah şehrine yönelik hava saldırıları başladı. İsrail'in bu hamlesi, Hamas'ın kabul ettiği ateşkes anlaşmasını reddetmesi ve bölgede tansiyonu daha da yükseltmesi olarak yorumlandı.

Bu sırada, Suudi Arabistan'dan gelen suikast girişimi haberi, tüm dünyanın gözünü bu ülkeye çevirdi. Veliaht Prens Selman'ın saldırıdan yara almadan kurtulduğu, ancak yaşanan kaosun boyutları hakkında endişeleri artırdığı ifade ediliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar