Nihat Doğan'ın yerine Söylemezsem Olmaz’a kim geliyor?

Yaşları küçük iki kız çocuğunu evinde alıkoymak iddiaları nedeniyle gündem olan Nihat Doğan’ın Söylemezsem Olmaz programından ayrıldığı belirtildi. Peki ya Nihat Doğan'ın yerine Söylemezsem Olmaz’a kim geliyor?

Nihat Doğan'ın yerine Söylemezsem Olmaz’a kim geliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Eylül 2018 Pazartesi 13:54

Çocukları alıkoyma iddialarıyla ortalığı karıştıran Nihat Doğan’ın yerine Söylemezsem Olmaz programına kimin geleceği merak edilmeye başladı. Nihat Doğan ile program yapan Ece Erken, pazartesi günü programa yeni bir sunucunun geleceğini açıkladı.

Nihat Doğan'ın yerine Söylemezsem Olmaz’a kim geliyor?

Sunucu Ece Erken, önceki gün Etiler’de oğlu Eymen’le birlikte alışverişteydi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan erken, iş arkadaşı Nihat Doğan'ın çocuk istismarından suçlanmasıyla alakalı soruları yanıtladı. Doğan'ın birlikte sundukları programın kadrosundan çıkarılmasıyla alakalı; “Pazartesi yeni bir sunucu geliyor. Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım bir hanımefendi gelecek” diyen Erken sözlerine şöyle devam etti:

“Benim bazı çizgilerim var. O çizgiler arasında çocuk istismarı ve şiddet en başta geliyor. Babam da olsa arkasında durmam böyle bir şeyin. Aklanıncaya kadar bekliyorum. Böyle şeylerin delili şahidi olmaz. Bir takım şeyler açığa çıkar inşallah. Beyaz TV gereken kararı aldı” dedi.

Öte yandan Doğan'ın kendisine kırgın olup olmadığı sorulunca ise; “Ben ilk gün ‘inşallah aklanırsın’ diye mesaj attım. Ben görüşmüyorum kimseyle. Bana soğuk davranması için görüşmem lazım. Arkadaşlığım var mı yok! Bir iki hafta mesaim oldu. Ama böyle bir şeyin doğru olma ihtimali bile beni ürkütüyor” cevabını verdi.

Nihat Doğan’dan kovulmadım ara verdim açıklaması

“Nihat Doğan Söylemezsem Olmaz’dan kovuldu” iddiası hafta içerisinde canlı yayında yalanlandı. Ece Erken konu ile ilgili yaptığı açıklamada Doğan’ın yaşadığı adli olay sonuçlanana kadar programdan ayrıldığını ifade etti. Nihat Doğan’da Instagram sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Basında aleyhimize başlatılan karalama haberler ve amacı belli olmayan saldırılara karşı herhangi bir yanlış anlaşılmanın oluşmaması ve haklarımızın daha çok zayi edilmemesi ve bireyi olduğum Beyaz TV ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm”.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar