Tik Tok nedir, nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Tik Tok uygulaması nasıl indirilir?

Sizce dünyanın en çok indirilen uygulamaları arasında hangileri yer alıyor dersiniz? İşte en çok indirilen uygulama Tik Tok ile tanışın! Nedir, nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Tik Tok nasıl indirilir? Bilmeyenler için detaylar haberimizde.

Tik Tok nedir, nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Tik Tok uygulaması nasıl indirilir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
20 Aralık 2018 Perşembe 17:45

En çok indirilen uygulama araştırmasına göre dünyanın en çok indirilen uygulamaları arasında Tik Tok yer alıyor. Tik Tok iPhone’larda en çok indirilen uygulamalar arasında yerini aldı. Peki ya Tik Tok nedir, nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Tik Tok uygulaması nasıl indirilir? Tic Toc ya da TicToc olarak yazımları da bulunan uygulama hakkında tüm merak ettikleriniz azonceoldu.com’da!

Tik Tok Uygulaması Nedir? 

Tik Tok uygulaması Çin'de yoğun ilgi gören ve milyonlarca kullanıcıya ulaşan bir müzik ve sosyal medya uygulaması. Tik Tok, iOS, Android ve Windows sürümü olan bir mesajlaşma servisi. Tik Tok ile fotoğraf, video, müzik, bulunduğunuz yer, ders notları ya da aklınıza gelebilecek her şeyi paylaşabiliyorsunuz. Bu uygulama ile kısa klip çekimleri yapılabiliyor, müzik ve özel efektler kliplere eklenebiliyor ve özel içerikler ortaya koyulabiliyor. Çin'de ismi Douyin olarak da bilinen Tik Tok'ın bugüne kadar iPhone'lara indirilme rakamı ise 45 milyonu aşmış durumda. İşte Tik Tok Nasıl Kullanılır? sorusunun yanıtı. 

Tik Tok Nasıl Kullanılır?

1. Uygulamayı indirdikten sonra profil simgesine dokunarak uygulamaya kayıt olun

2. Uygulamaya Telefon numarası, mail veya çeşitli sosyal ağlar yardımıyla kayıt olabilirsiniz.

3. Uygulama içinde kısa bir gezintiye çıkalım… Profil ve etiket arama: Sol altta yer alan “Mercek” simgesine dokunarak profilleri veya çeşitli etiketleri aratabilirsiniz. Takip ettiğiniz profillerin gönderileri anasayfanıza düşecektir.

4. Mesajlar ve Bildirimler: Sağ altta yer alan “Mesaj” simgesine dokunduğunuz zaman bildirimlerinizi ve mesajlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

5. Video Paylaşmak: Alttaki menünün ortasında yer alan “+” simgesine dokunarak paylaşmak istediğiniz videonuzu kaydetmeye veya seçmeye başlayabilirsiniz. Dilerseniz paylaşmak istediğiniz videonuza üst kısımda yer alan “Ses seçin” menüsünden müzik ekleyebilirsiniz. Sağ altta yer alan “Yükle” ekranına dokunarak galerinizden video ekleyebilirsiniz.

6. Video paylaşım ekranının sol alt kısmından “Efektler” simgesine dokunarak emoji ve yüz filtresi ekleyebilirsiniz.

7. Paylaşmak istediğiniz videoyu bitirdikten sonra son rötuşları yapıp paylaşabilirsiniz.

8. Paylaştığınız videoyu profilinizde görüntüleyebilirsiniz.

Tik Tok Uygulaması Nasıl İndirilir?

Tik Tok uygulaması hemen hemen her telefonda ve bilgisayarda kullanılabiliyor. Ayrıca ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Tik Tok Android İndir

Tik Tok iOS İndir

Tik Tok Uygulamasının Özellikleri Neler?

Musical.ly uygulamasıyla birleşen Tik Tok, uygulama içerisinde yer alan yüzlerce görsel ve ses efektleriyle kısa videolar çekmenize yarayan bir sosyal ağ uygulamasıdır. Çektiğiniz kısa videoları dilerseniz Tik Tok içerisinden dilerseniz de Facebook, Instagram ve Twitter gibi diğer sosyal ağlardan paylaşabilirsiniz.

Bu sosyal ağ uygulamasıyla sadece sizin çektiğiniz videoları değil, başka kullanıcıların paylaştığı videoları da izleyebilirsiniz. Eğer hala Tik Tok uygulamasını indirmediyseniz yazının başında yer alan uygulama tanıtım kartlarından işletim sisteminizi dikkate alarak indirebilirsiniz.

Beğendiğiniz müzikleri, çektiğiniz kısa videoya ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz uygulama içerisinde pop, rock, rap, elektronik, R&B, country gibi bir çok müzik kategorisi bulunmakta.Emoji ve yüz filtrelerini kullanarak videolarınızı renklendirebilirsiniz, uygulama içersinde 100’den fazla emoji ve çeşitli yüz filtreleri bulunmakta.

Not: Tik Tok video uygulaması son zamanlarda yayılan FETÖ uygulaması olan Tictoc ile karıştırılmamalıdır. Tik Tok farklı Tictoc farklı bir uygulamadır.

Tik Tok videoları

Dünyanın En Çok İndirilen Diğer Uygulamaları

-Google Maps

-iQiyi

-QQ

-WeChat

-Facebook

-Instagram

-Messenger

-Whatsapp

-YouTube

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

tugba demirkan En beğenilen yorum
çök ğüzel bir tik tok
xgkkll
dfgjş
Kullanıcı
Başka videodaki insankarın sesini nasıl alırız
Tarık koca
Merhabalar. Yo güzel bir uygulama. 👍💤
Busss
Tiktok profile girenler ne zmndan beri gozukuyo