Nöbet 7/24 dizisinin konusu nedir? Nöbet 7/24 oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni sezon için birçok dizi yayına başlamak için hazırlıklarına devam ediyor. Yeni sezonda ekranlara gelecek olan Nöbet 7/24 dizisinin konusu nedir? Nöbet 7/24 oyuncu kadrosunda kimler var?

Nöbet 7/24 dizisinin konusu nedir? Nöbet 7/24 oyuncu kadrosunda kimler var?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
5 Ekim 2018 Cuma 15:52

Yeni sezon dizileri yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Başrolünde Necati Şaşmaz’ın olduğu Nöbet 7/24 dizisi hakkındaki detaylar haberimizde.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de makamında kendisini ziyaret eden Necati Şaşmaz'ın bölgede yeni bir projenin çekimlerine başlayacağını sosyal medya sayfasından duyurmuştu. Son olarak geçen yıl "Kurtlar Vadisi Vatan" filmini seyirciyle buluşturan Necati Şaşmaz'ın şirketinin yeni dizisinin detayları ise yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Adı "Nöbet 7/24" olan asker projesi için şu günlerde yoğun bir cast çalışması yürütülüyor.

Show TV ile görüşülen dizinin ana karakterleri arasında Kurtlar Vadisi'nde de kamera karşısına geçen Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar yer alıyor. Antalya'da yaşayan oyuncuların da rol alacağı dizide Cahit Kayaoğlu "Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu"ya, Ertuğrul Şakar ise "Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici"yi canlandıracak.

Nöbet 7/24 dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Ekim sonu gibi yayına yetiştirilmesi planlanan dizi için teklif götürülen oyuncular arasında usta tiyatrocu Ali Sürmeli, Barış Falay, Funda İlhan ve Orçun Kaptan da bulunuyor. Gerçek Gündem'in haberine göre, öte yandan fenomen dizi Kurtlar Vadisi'yle ilgili de Necati Şaşmaz'ın youtube'a yönelik bir projesinin olduğu konuşuluyor.

Nöbet 7/24 konusu nedir?

Yeni Sezonda Nöbet Dizisi ekrana gelecek ve yine askeri ağırlıklı bir dizi olarak dizi severlere hitap edecek.

Nöbet 7/24 dizisi nerede çekiliyor?

Nöbet dizisi Antalya Elmalı’da çekiliyor.

Nöbet 7/24 dizisi oyuncuları kimler?

Necati Şaşmaz

Necati Şaşmaz kimdir, Kurtlar Vadisi ile ünlenen Türk sinema ve dizi oyuncusu. Abdulkadir Şaşmaz‘ın oğlu olan Necati Şaşmaz 1971‘de Elazığ‘da doğdu. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada‘da tamamladı.

Cahit Kayaoğlu(Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu) 

11 Ekim 1974 de Gaggoşlar diyarı Elazığ’da doğan Cahit Kayaoğlu 48 yaşındadır. Cahit Kayaoğlu oyunculuktan önce polis komiseri olarak görev yaparken Necati Şaşmaz‘ın teklifi ile oyuncu olarak memurluktan istifa etmiştir. Cahit Kayaoğlu ilk olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yer almıştır.

Ertuğrul Şakar(Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici)

1977 Sivas doğumlu olan Ertuğrul Şakar 41 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Hacettepe Üniversitesinde diksiyon dersleri vermektedir. Şefkat Tepe dizisinde hayat verdiği Kordon Celil karakteri ile tanınır. 1.81 cm boyunda ve 79 kg’dır. Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yer almıştır.

Yurdaer Okur(Nöbet Barış Kalender)

1974’de Samsun’da doğan karizmatik oyuncu Yurdaer Okur 44 yaşının içindedir. Ankara Hacettepe Üniversitende  Tiyatro bölümünü okuyan Yurdaer Okur son dönemde Yeter dizisinde hayat verdi Doktor Yekta karakteri ile tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştur. Yeter dizisinin final yapmasından sonra Alıja Dizisinde İzzet Begovic olarak karşımıza çıkan deneyimli oyuncu Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde katılacağı bir programa uyuşturucu götürmesi nedeniyle yargılanmış ve özel hayatında yaşadığı bu problem nedeniyle bir çok projeden çıkarılmış ve zor günler yaşamıştı.

Ali Sürmeli

1959 yılında doğan Ali Sürmeli 59 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro mezunudur. Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Deli Yürek dizisi ile ünlenmiştir. 2014 yılında Beyaz Karanfil dizisinde rol almıştır. Daha sonra 2015 yapımı Mucize filminde rol almıştır.

Orçun Kaptan

Orçun Kaptan 1980 Kayseri doğumludur. Emret Komutanım Astek Kerim karakteri ile tanınmıştır. Son olarak Vezir Parmağı filminde ve 2018 de Fox tv için çekilen Koca Bulma Sanatı filminde yer almıştır. Asker dizilerinin vazgeçilmez isimlerindendir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar