MetropolCard nedir, özellikleri nelerdir, nerelerde kullanılır?

Sosyal medyada trend olan MetropolCard nedir, özellikleri nelerdir, nerelerde kullanılır?

MetropolCard nedir, özellikleri nelerdir, nerelerde kullanılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
13 Eylül 2018 Perşembe 15:13

Sosyal medyada dolaşan ve yerli kart özelliği gösteren MetropolCard’ın tüm özelliklerini mercek altına aldık. İşte MetropolCard’ın tüm detayları..

MetropolCard’ın akıllı cüzdan özelliği sayesinde tek bir kart ile tüm harcamalarınızı yapabilir, online olarak anlık takip edebilirsiniz. MetropolCard, kendi sektöründe ilk ve tek olan, şifre özelliği sayesinde tam güvenli alışveriş yapmak imkanı sağlamaktadır. MetropolCard RestoPay ile çalışan yemek harcamalarında %90’ a varan vergi avantajı sağlıyor.

MetropolCard nedir, özellikleri nelerdir?

%100 Yerli, %100 Milli kart özelliği taşımaktadır. MetropolCard, sektöründe bir ilki yaşatarak akıllı kartları ONLINE çalışır duruma getirmiştir. Bu özelliği ile çalışanların yüzünü güldürmekte ve kayıp, çalıntı gibi durumlarda anında müdahale ederek bakiye kayıplarının önüne geçilmesini sağlamaktadır. Yemek kartı sektörünün milli ve yerli oyuncusu Metropol Card’ın akıllı cüzdan özelliği tek bir kartla tüm harcamalarınızı yapabilmenizi ve online olarak anlık takibi mümkün kılıyor. Yüzde yüz online çalışan MetropolCard’la tam güvenli alışveriş yapılıyor, kayıp, çalıntı gibi durumlarda anında müdahale edilerek bakiye kayıplarının önüne geçilebiliyor.

Karta gerek kalmaksızın kayıtlı GSM numarası ya da kartın son 8 hanesi POS makinesine tuşlanarak harcama yapılabiliyor ve kart taşıma zorunluluğu ortadan kaldırılıyor. ‘Mobil ödeme’ uygulaması ile oturduğunuz yerden üye kuruluşlara ödeme yapma imkanı da sunuyor.  MetropolCard, RestoPay, GiftPay, PetroPay, OtelPay, PassPay ve firmalara özel geliştirilen çözümleriyle de hizmet veriyor. Şirketler, RestoPay ile çalışanlarının yemek harcamalarında yüzde 90, ayni yardım/teşvik amaçlı GiftPay kart yüklemelerinde yüzde 40’a varan vergi indirimi avantajından yararlanıyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar