Fantastik 4'lü de Sue Storm’un rolü nedir, ne yapıyor?

Hadi İpucu 9 Ekim 2018 Salı sorusu: Fantastik 4'lü de Sue Storm’un rolü nedir, ne yapıyor? Cevabı azonceoldu.com’da!

Fantastik 4'lü de Sue Storm’un rolü nedir, ne yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
9 Ekim 2018 Salı 09:53

Binlerce kişinin katılım gösterdiği Hadi Bilgi Yarışması’nın 9 Ekim 2018 sorusu yayınlandı. Bugün saat 12.30'da başlayacak olan yarışmanın ipucu Fantastik 4'lüden geldi. Peki Sue Storm Fantastik 4'lü de ne yapıyor? Hadi ipucu 12.30 sorusu cevabı! Detaylar haberimizde...

Sue Storm Fantastik 4'lü de ne yapıyor?

Cevabı:

Susan Storm, -tabii ki- Stan Lee ve Jack Kirby tarafından Fantastic Four’un kurucu üyesi olarak 1961’de oluşturulmuştur. Görünmez Kadın (İnvisible Woman): Asıl adı Susan Storm'dur. Görünmez olabilmektedir. Bunun yanında manyetik bir savunma da yapabilmektedir.

Fantastik Dörtlü'de Sue, Reed, Ben ve Johnny uzayda özel bir görev için yolculuk yapan dört astronottur. Görev esnasında beklenmedik bir kozmik radyasyona maruz kalan dörtlü bunun sonucunda farklı özel güçlere sahip olurlar. Sue artık görünmez olabilirken, Reed üst seviyede esneklik kazanır, Ben kayaya dönüşür, Johnny ise alev topuna dönüşüp uçabilmektedir. Ne var ki bu tehlikeli alternatif evrenden aldıkları süper güçlere adapte olmak o kadar da kolay değildir. Fantastik Dörtlü yeni güçlerine hakim olmaya çalışırken eskiden dost oldukları yeni bir düşmana karşı savaşarak dünyayı yok olma tehlikesinden kurtarmaya çalışacaktır. Marvel'ın süper kahramanlar ekibinin yenilenen macerasının oyuncu kadrosunda başı çeken isimler Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan ve Toby Kebbell.

KATE MARA (SUE STORM) KİMDİR?

1983'te New York'ta doğdu. Timothy Christopher Mara ve Kathleen McNulty Mara çiftinin 4 çocuğunun 2.sidir. Kardeşi Rooney Mara da kendisi gibi ünlü bir oyuncudur. Daniel ve Conor adlarında 2 kardeşi daha bulunmaktadır. Oyunculuğa 9 yaşındayken okul tiyatrosunda ve diğer yerel tiyatrolarda başladı. NYU'nun Tisch School of the Arts kısmında müzikal bölümüne kabul edilse de tam zamanlı oyunculuk yapabilmek için hakkından vazgeçti. 1997'de Law & Order'ın bir bölümünde ilk kez televizyonda göründü. 1999'dan itibaren ise sinema filmlerinde oynamaya başladı. 2005 yapımı Brokeback Dağı filmindeki genç Alma rolüyle adından söz ettirdi. 24, Entourage gibi dizilerin ardından American Horror Story: Murder House'daki Hayden McClaine rolüyle de dikkat çekti. Sinemada da Tetikçi (Shooter), 127 Saat, Evrim (Transcendence) filmlerinde yer alan Mara, Fantastik Dörtlü (The Fantastic Four) filminde Görünmez Kadın - Sue Storm rolüyle beğeni kazandı. Marslı, Captive ve Megan Leavey gibi filmlerde de oynamış olan Mara, 2017 yılında İngiliz aktör Jamie Bell ile evlenmiştir.

Fantastik Dörtlü film konusu nedir?

Reed Richards (Miles Teller) bilime ve araştırmaya hevesli bir gençtir. Küçük yaşlardan itibaren evinin garajında çalışmalar yapmakta ve icatlar ortaya çıkarmaktadır. En büyük icadı ise bir tür ışınlanma makinesidir. Bu icadı sayesinde bir bilim fuarında Baxter Enstitüsü dekanı Dr. Franklin Storm’un dikkatini çeker ve enstitüye alınır. Bir gece, bu icadını kendisinin yanı sıra arkadaşı Ben Grimm, Dr. Storm’un oğlu Johnny Storm ve bir diğer öğrenci Victor ile denemeye karar verir. Ancak büyük bir patlama olur ve 4 gençle birlikte o sırada yakınlarda bulunan Sue ciddi şekilde yaralanır. Victor ortadan kaybolur.

Hükumet tarafından gizli bir bölgede tedavileri yapılan ve analizlere tabi tutulan 4 genç, birbirinden farklı insan üstü yeteneklere sahip olmuşlardır. Artık güçlerini dünyanın selameti için kontrol edip kullanmayı öğrenmeleri gerekmektedir.

FANTASTİK DÖRTLÜ KARAKTERLERİ

Bay Fantastik (Mr. Fantastik): Asıl adı Reed Richards'dir. Özel gücü her tarafının uzayabilmesidir. Bunun dışında zeki ve baş bilim insanı olduğu için Bay Fantastik olarak anılır.

Görünmez Kadın (İnvisible Woman): Asıl adı Susan Storm'dur. Görünmez olabilmektedir. Bunun yanında manyetik bir savunma da yapabilmektedir.

Alev Adam/Meşale Adam/İnsan Feneri (Human Torch): Asıl adı Johnny Storm'dur. Alevi kontrol edebilir ve uçabilir. Alevden bir süper nova yaratabilir.

Şey (The Thing): Asıl adı Ben Grimm'dir. Kozmik radyasyon sonucu vücudu kaya ile kaplanır.Muhteşem bir süper-insan kuvvetine sahiptir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar