Hadi yarışması nasıl oynanır, nasıl para kazanılır? Hadi joker kullanımı

Geçtiğimiz günlerde yeni bilgi yarışması olarak yayılan Hadi yarışması nasıl oynanır, nasıl para kazanılır? Hadi yarışmasında joker kullanımı nasıl olur?

Hadi yarışması nasıl oynanır, nasıl para kazanılır? Hadi joker kullanımı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
31 Ağustos 2018 Cuma 11:28

Yeni bilgi yarışması olarak kullanıma sürülen Hadi bilgi yarışmasının detayları merak ediliyor. Canlı olarak sorulara cevap verilerek para kazanılan Hadi yarışması nasıl oynanır, nasıl para kazanılır? Hadi bilgi yarışmasına dair tüm detaylar haberimizde.

Hadi Yarışması Nedir, Nasıl Oynanır, Nasıl Para Kazanılır?

Geçtiğimiz günlerde AppStore’larda yerini alan Hadi yarışması artık Androidlerin de kullanımına sunuldu. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak.

Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor. Şimdiye kadar gerçekleştirilen yarışmalarda 165 bin TL’nin üzerinde ödül dağıtıldı. Hadi’de en fazla katılımcı rekoru ise 145 bin kişinin aynı anda yarışmasıyla gerçekleşti. Yarışmaya ilgili ve katılımcı sayısı her gün artmaya devam ediyor. Yarışmanın sunuculuğunu ise Merve Toy ve Müge Boz yapıyor.

Mobil cihazlardan oynanabilen, canlı yayında para ödüllü bilgi yarışması fikri ile yola çıkan Vipme, BiP’in stratejik iş ortağı olarak ‘Hadi Bilgi Yarışması’ ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Ekran karşısında kendi kendine yarışmaktan sıkılanlar, artık diledikleri yerden mobil cihazlarıyla yarışıp, para ödüllerinin sahibi olabiliyor.

Hadi Uygulamasında Joker Kullanımı

Hadi uygulaması için, Türk mühendisler tarafından geliştirilen BiP’in esnek ve gelişmiş yetenekleriyle keşfet kategorisi altında Hadi Bilgi Yarışması kanalı açıldı. Yaklaşık 1 milyon takipçisi olan bu kanal üzerinden BiP’lilere yarışmaya ait en son bilgiler iletilirken aynı zamanda her hafta BiP’ten Hadi Bilgi Yarışması’nda kullanabilecekleri ‘Joker’ hakkı (ekstra can hakkı) ve yarışmada sorulacak sorularla ilgili ipuçları da veriliyor.

'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

O zaman Hadi.

Hadi Uygulamasını App Store Üzerinden İndir!
Hadi Uygulamasını Google Play Üzerinden İndir!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar