Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılan Selin Işık kimdir?

ATV’nin 4 sezondur ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni oyuncu dahil oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılan Selin Işık kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılan Selin Işık kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
6 Ekim 2018 Cumartesi 12:17

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geçtiğimiz sezon Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel’in baş rolünde oynadıkları diziden bir oyuncu dahil oluyor. 4 sezondur ATV ekranlarında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Selin Işık dahil oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeni oyuncu

Bu sezon Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal’ın da katılımıyla oyuncu kadrosu daha da güçlenen projeye Deniz Çakır’ın ardından hangi kadın oyuncuların katılacağı ise merak konusu olmuştu. Son gelen haberlere göre ekibe “Siyah İnci” dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Selin Işık dahil oldu. Işık, Siyah İnci dizisinde Irmak karakterini oynuyordu. Sürpriz bir rolle seyirci karşısına çıkacak olan İzmirli oyuncunun bu sezon birçok projeden de teklif aldığı konuşuluyor.

Selin Işık kimdir?

1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen Selin Işık, 1.69 boyunda ve 53 kilodur. Radyo ve Televizyon Bölümü’nden mezun olan Işık, 2014 yılında rol aldığı Çılgın Dershane Üniversitede sinema filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Fox TV’de bir dönem hafta içi her gün yayınlanan 'Esaretim Sensin' adlı dizideki İpek karakteri ile seyircinin gönlüne taht kurmayı başaran Selin Işık, son olarak Star TV'nin sevilen dizisi 'Siyah İnci'de Irmak karakterine hayat vermiştir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar