Eda Küçükkaya kimdir? Eda Küçükkaya İsmail Küçükkaya’dan neden boşanıyor?

Fox TV ekranlarında Çalar Saat adlı programını sunan İsmail Küçükkaya eşi Eda Küçükkaya’dan ayrılıyor. Bu haberlerin ardından Eda Küçükkaya kimdir? Eda Küçükkaya İsmail Küçükkaya’dan neden boşanıyor? Sorularının cevabı arandı.

Eda Küçükkaya kimdir? Eda Küçükkaya İsmail Küçükkaya’dan neden boşanıyor?
Son Güncelleme: 30 Ocak 2020 Perşembe 12:00
8 Ekim 2018 Pazartesi 10:17

Çalar Saat programı ile Fox TV ekranlarında yer alan İsmail Küçükkaya’nın eşi Eda Küçükkaya’dan boşanıyor. 2016 yılında Eda Küçükkaya ile evlenen İsmail Küçükkaya için eşine şiddet uyguladığı iddia ediliyor. Peki ya şiddet iddiaları doğru mu? Eda Küçükkaya eşi İsmail Küçükkaya’dan neden boşanıyor, kimdir? Detaylar azonceoldu.com’da! 

Fox TV’de sabahları Çalar Saat adlı programı sunan İsmail Küçükkaya, Eda Küçükkaya ile boşanıyor. Eda Küçükkaya, boşanma davası açarken çift birbirlerine suçlamalar yöneltti.

İsmail Küçükkaya ile Eda Küçükkaya ne zaman evlendi?

Gazeteci İsmail Küçükkaya, 2016 yılında sade bir törenle hayatını Eda Küçükkaya ile birleştirdi. 2 yıldır mutlu bir şekilde devam eden evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolanmaya başladı. Çift boşanmak için mahkemede. Eda Küçükkaya, eşi İsmail Küçükkaya'dan 1 milyon 200 bin lira tazminat ile birlikte aylık 15 bin lira nafaka istiyor.

Eda Küçükkaya şiddet mi görüyor?

Televizyon yayınlarında ve sosyal medya hesaplarında kadına şiddete karşı söylemlerde bulunan FOX TV spikerlerinden İsmail Küçükkaya'nın eşini yumrukladığı ileri sürüldü. İsmail Küçükkaya'nın iki yıl önce evlendiği eşinin yüzüne yumruk atarak 'şu anki konumum olmasa senin yüzünü gözünü dağıtırdım" dediği öne sürülüyor. İsmail Küçükkaya, twitter hesabından kadına şiddet uygulayan erkeklerin teşhir edilmesi için çağrı yapmıştı. İsmail Küçükkaya, twitter hesabından kadına şiddet uygulayan erkeklerin teşhir edilmesi için çağrı yapmıştı. Eda Küçükkaya eşini şiddet uygulamakla itham ederken, İsmail Küçükkaya iddiaların asılsız olduğunu söylüyor.

İsmail Küçükkaya eşi Eda Küçükkaya'yı dövdü mü?

İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı ve İsmail küçükkaya'nın dayak olayıyla ilgili ilk açıklamaları...

Dün “İsmail! Eşine şiddet uyguladın mı? Çık ve bu iddiayla hesaplaş” diye yazmıştım ya... İsmail aradı, “Üzdün beni” diye söze başladı. Ardından da hakkındaki iddiayı yalanladı.“Dövme falan yok, işin içinde başka maksatlar var” diyerek bazı bilgiler verdi. Ancak İsmail, mahkemenin verdiği yayın yasağı nedeniyle bana verdiği bu bilgileri kamuoyuna aktaramadığını söyledi. İsmail’e şunları söyledim: Ben konuyu bir iddia olarak değerlendiriyorum İsmail. Haklı ya da haksız olduğuna dair bir şey söylemedim. Ama senin ‘Yayın yasağı var, konuşamıyorum’ demenin, sosyal medyanın alıp başını gittiği şu dönemde hiçbir anlamı yok.

Eda Küçükkaya kimdir?

Eda Küçükkaya görsel sanatlar öğretmeni. Kızlık soyadı Demirci olan Eda Küçükkaya,  09 Temmuz 2016 tarihinde İsmail Küçükkaya ile hayatını birleştirmişti. Çiftin nikah şahitliklerini Tarihçi İlber Ortaylı, Bahçeşehir Okulları kurucusu Enver Yücel, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fox Yönetim Kurulu üyesi Engin Güner ve Fox GYM Doğan Şentürk ve Göztepe Spor Başkanı Mehmet Sepil üstlenmişti. 

 

İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci boşandı

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davada ‘Çalar Saat’ isimli programın sunucusu İsmail Küçükkaya ile Eda Demirci çiftinin anlaşmalı olarak evliliklerine nokta koyduğu öğrenildi.

Dört sene evli kaldılar

İsmail Küçükkaya, görsel sanatlar öğretmeni eşi Eda Demirci ile 9 Temmuz 2016 tarihinde evlenmişti.

Medyaradar’ın haberine göre, davayı açan Eda Küçükkaya, eşi İsmail Küçükkaya’dan 1 milyon 200 bin lira tazminat ile birlikte aylık 15 bin lira nafaka istiyordu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar