Çukur sezon finalinde ölen isimler kimler?

Ekranların sevilen dizisi Çukur dizisinin sezon finalinde kimlerin öldüğü kimlerin hayatta kaldığı merak ediliyordu. Çukur 2.sezonun başlamasıyla birlikte kimlerin diziye devam ettiği ortaya çıkıyor. İşte Çukur’da sezon finalinde ölen isimler..

Çukur sezon finalinde ölen isimler kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 08:16

Show TV ekranlarının milyonları ekranlara kilitleyen dizisi Çukur’un sezon finaliyle büyük bir kaosa imza attı. Dizinin sezon finaline girmesinin ardından en çok merak edilen ise dizide kimlerin öldüğü kimlerin hayatta kaldığı.  Çukur 33.bölümde kimler öldü? İşte, sezon finalinde ölen kişilerin isimleri...

Çukur sezon finalinde ne olmuştu?

Dizinin sezon finalinde Vartolu, Sadiş ve Medet'in yaşadığı dağ evine silahlı baskın düzenlendi. Aynı anlarda ise düğün hazırlıkları yapan Koçovalılar'ın evine baskın yapıldı ve adeta bir katliam yaşandı. Diğer yandan ise İdris, Paşa ve Emmi'nin içinde bulunduğu bina silahlı adamlar tarafından sarıldı.

Çukur’da sezon finalinde ölen isimler

Çukur 33.bölümüyle sezon finali yaptı. 11 Haziran 2018 tarihinde ekranlara taşınan sezon finaliyle izleyici kitlesine unutulmaz dakikalar yaşatan Çukur'da büyük bir katliam gerçekleşti. Akıllara durgunluk veren bu katliamın neticesinde Çukur'da rol üstlenen pek çok önemli isim hayatını kaybetti.  Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından "Çukur'da kaybettiklerimiz" şeklinde paylaşım yapıldı.

İşte sezon finalindeki diziye veda edenler:

Emrah rolünü canlandıran Alperen Duymaz

Nazım’ı canlandıran Ahmet Tansu Taşanlar

'Paşa' karakterini canlandıran Kemal Sarıkartal

'Muhittin' karakterini canlandıran Nebil Sayın

'Nedret' karakterini canlandıran Zeynep Kumral

'Acar' karakterini canlandıran Doğan Can Sarıkaya

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar