Çukur dizisinde Karakuzular kim? Karakuzular çetesindeki Çeto ve Mahsun kimdir?

Merakla beklenen Çukur dizisinin detayları ortaya çıkamaya başladı. Diziyi merak edenlerin sorduğu soru ise “Çukur ne zaman başlayacak? 2.tanıtımı yayınlanan Çukur dizisine dahil olan Çukur’u yerle bir eden “Karakuzular”  kimler? Tüm detaylar azonceoldu.com’da!

Çukur dizisinde Karakuzular kim? Karakuzular çetesindeki Çeto ve Mahsun kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
15 Eylül 2018 Cumartesi 08:57

Yaz sezonunun ardından Çukur dizisinin yeni bölümünün ne zaman ekranlarda olacağı merak ediliyor. Eylül ayında ekranlara gelecek olan Çukur dizisindeki Karakuzular kimler? Çukur’a dost mu düşman mı? Diyer merak edenlerin sorularına açıklık getirelim.

Milyonları ekran başına kilitleyen dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Show TV’nin reyting rekoru kıran dizisi Çukur yeni sezon fragmanı nefes kesti. İnternette yayın hayatına başlayan ve Blu TV'de yayınlanmayı sürdürüyor. Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

Çukur dizisinde ‘Cumali Koçovalı’ karakterini kimin canlandıracağı Haziran ayından bu yana konuşuluyordu. Cumali karakteri için daha önce Nejat İşler, Ufuk Bayraktar ve Kenan İmirzalıoğlu’nun isimleri de geçmişti. Ancak ‘Cumali’ karakterini Necip Memili canlandıracağı söyleniyor.

Çukur Dizisinde Karakuzular Kimler?

Çukur dizisinin yeni sezonunda Koçovalılar ve Karakuzular arasında mücadele yaşanacak. Çukur’un yerle bir edildiği ortalığın savaş alanına döndüğü yeni fragmanda Çukur sakinlerinin korkuyla baktığı Karakuzular, Koçovalılara savaş açmış durumda. Karakuzuların lideri Çeto(Erkan Avcı) ve Mahsun (Berkay Ateş). Sloganları ise “Biz Karakuzularız! Bizim geçmişimiz yok; anamız yok, babamız yok. Sürüde ilk biz belli oluruz. Bizi bir tek birlik olmak kurtarır.” Yeni fragmandaki çetenin Koçavalılara ait her şeyi ortadan kaldırması, sembollerini indirmesi Çukur dizisini bekleyenlerde büyük heyecan yarattı.

Çukur Karakuzular'ın simgesi ne anlama geliyor?

Çukur'a giren Karakuzular parmaklarında bir yüzük getirecek. Koçovalıların yüzüklerinde ve sembollerinde üç nokta vardı. Karakuzuların sembolünde ise oklar paralel gelmiş bu da Çukur’un herkese açılacağı anlamına gelecek. Çukur dizisinde Karakuzular Çukur’u herkese açık ve uyuşturucu satabilecekleri bir bölge haline getirmek isteyecek. Diğer taraftan Çukur dizisi için bir çok yeni araba da sipariş edildi. Bu da Karakuzular’ın çok zengin bir aile olduğu ve lüks arabalara binecekleri anlamına geliyor.

Çeto-Erkan Avcı Kimdir?

1 Ocak 1982 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesini tamamladıktan sonra; sinema filmleri ve dizi filmlerde yardımcı oyuncu olarak rol aldı. 2011 yılında 48. Antalya Film Festivali en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

Mahsun- Berkay Ateş Kimdir?

Berkay Ateş, 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Semaver Kumpanya’da oyunculuk eğitimi alan Berkay Ateş, ilk olarak Abluka sinema filmi ile kariyerine adımını atmıştır. 2016 yılında İstanbul Sokakları dizisinin kadrosunda yer almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar