Avlu dizisinde çekimler neden durdu? Avlu oyuncusuna ne oldu, durumu nasıl?

Star TV’nin geçtiğimiz sezon başlayan dizileri arasında yer alan iddialı dizi Avlu’nun çekimleri durdu. Peki ya dizi çekimleri neden durdu? Avlu oyuncusu Bade’ye (Sevda Dalkılıç) ne oldu, neden ameliyata alındı?

Avlu dizisinde çekimler neden durdu? Avlu oyuncusuna ne oldu, durumu nasıl?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
23 Ekim 2018 Salı 12:13

Star Tv’nin ikinci sezonda ekranlara gelen Avlu dizisinin setinden kötü bir haber geldi. Gelen habere göre Avlu çekimleri durdu. Diziyi takip edenler çekimlere neden ara verildiğini araştırmaya başladı. Avlu dizisinde çekimler neden durdu? Avlu oyuncusuna ne oldu, durumu nasıl?

Avlu dizisinde çekimler neden durdu?

Star TV'nin en iddialı dizilerinden biri olan Avlu'dan kötü haber geldi. Diziye yeni giren ve Bade rolüne hayat veren başarılı oyuncu Sevda Dalkılıç apar topar hastaneye kaldırıldı. Çekimlere de bu nedenden dolayı ara verildi.

Avlu’da Bade’yi canlandıran Sevda Dalgıç’a ne oldu?

Geçtiğimiz haftalarda Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Sevda Dalgıç yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından enfeksiyon kaptığı belirtilen Dalgıç’ın ameliyata alınacağı açıklandı. Bade karakterine hayat veren Sevda Dalgıç'ı FOX TV'de yayınlanan ve bir döneme damga vuran efsane gençlik dizisi Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı 'Özge' karakteriyle tanıyoruz.

Sevda Dalgıç kimdir?

Adını ilk olarak Arka Sıradakiler dizisiyle duyduğumuz Sevda Dalgıç, 23 Şubat 1984 yılında İstanbul doğumludur. Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü'nde 2 yıl eğitim alan Dalgıç, Arka Sıradakiler dizisinin yanı sıra Nizama Adanmış Ruhlar ve Öğretmen Kemal dizilerinde de rol almıştır. Sevda Dalgıç aynı zamanda Arka Sıradakiler dizisinde Oktay karakterine hayat veren Bülent Çetinaslan ile birlikte Tufa adında bir internet dizisinde de oynamıştır. Öte yandan Düzenli olarak spor yapan Dalgıç, fit ve kaslı görüntüsüyle adeta erkeklere taş çıkartıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Dalgıç, yaptığı paylaşımlarla hayranlarından büyük beğeni topluyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar