Sıla lezbiyen mi, Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? Sıla Ziynet Sali görüntüleri

Beyaz TV'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz programında Sıla lezbiyen mi, Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini neden istemiyor? soruları gündeme geldi. Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini neden istemiyor?

Sıla lezbiyen mi, Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? Sıla Ziynet Sali görüntüleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
5 Kasım 2018 Pazartesi 13:58

Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini neden istemiyor? sorusu Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programıyla gündeme geldi. Peki ama Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini neden istemiyor? İşte Bircan Bali ve Ece Erken'in iddialarına göre Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini neden istemiyor? sorularının yanıtı. 

Sıla lezbiyen mi, Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor?

Beyaz TV'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz programında Sıla'nın lezbiyen olduğuna dair söylentilere yer verildi. Ahmet Kural'ın ''O gece benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim.'' yaptığı açıklamalar acaba Sıla ile Ahmet Kural arasında ne oldu? Sıla, Ahmet Kural'a ne söyledi sorularını gündeme getirmişti. 

Bir köşe yazarı ise 24 Ekim'de Sıla'nın evinde Ahmet Kural'ın Sıla'yı yine darp ettiği söylenmişti. Sebep ise Sıla'nın bir kadın arkadaşıyla görüşmesiydi. Ahmet Kural'ın Sıla'nın görüşmesini istemediği kadın kim? sorularını akıllara getirdi. 

Ahmet Kural'ın Sıla'nın görüşmesini istemediği kadın (Ziynet Sali) kim?


Ahmet Kural'ın Sıla'nın görüşmesini istemediği kadın kim? sorusunun yanıtına Bircan Bali Ziynet Sali'yi işaret ederek yanıt verdi. Bircan Bali, ''Sıla'nın ayıbından bahsettiği dile getiren Ahmet Kural'a Sıla'nın ısrarla görüşeceğini söylüyor. Bu kişi Ziynet Sali'' yanıtını verdi. Rejiye bazı şeyleri senin gibi açık söyleyemeyiz diyen Bircan Bali, ''Ziynet Sali'yi bir erkekle bile görmedik. İyi biri'' dedi. Peki ama Ahmet Kural neden Sıla ve Ziynet Sali'nin görüşmesini istemiyor? Ahmet Kural'ın bugün ifade vereceği konuşuluyor. Bircan Bali, Ahmet Sıla'yı rencide etmemeli açıklamasını yaptı. Sıla'nın özel hayatıyla ilgili örnekler verirken Fatih Ürek, Zeki Müren ve Kerimcan Durmaz'dan örnekler vermesi akıllara Sıla'nın lezbiyen ilişki yaşadığı iddiaları ortaya attılar. 

Sıla lezbiyen mi, Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? Sıla Ziynet Sali görüntüleri

Ziynet Sali Sıla ilişkisi

Ziynet Sali’nin Sıla ile arkadaşlığı için “Huzurlu ve mutlu olmamız için erkeğe ihtiyacımız yok. Bizim Sıla ile aşmış bir arkadaşlığımız var. En favori mekânımız ev. Bizde böyle dostluklar oldu mu iyi bir şey düşünülmez” yorumunu yapmıştı. 

Sıla Ziynet Sali'nin No:6 albümünün bütün şarkılarını kendisi yapmıştı ve prodüktörlüğünü üstlenmişti. 

Ziynet Sali, Sıla ile ilişkisini böyle anlattı

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na 2015 yılında konuşan Ziynet Sali, “No: 6”, Ziynet Sali’nin 6’ncı albümü. Adını bir şarkıdan almasın demişler ve bu yüzden “No: 6” koymuşlar.
“6’yla yatıp 6’yla kalkıyorum, uğurlu rakamım 6 oldu” diye anlatmaya başlıyor Ziynet...
Tabii bu albümün olmazsa olmaz ismi Sıla...
Müzik direktörü olarak imza atmış... 8 yeni şarkı yapmış... Daha da ötesi aylarca günlerini, gecelerini birlikte geçirmiş Ziynet ve Sıla...
Teknede bir yandan beyaz şaraplarımızı yudumlarken, diğer yandan soruyorum;
“Ne zamandan beri tanışıyorsunuz Sıla’yla?”
“Tabii ki arkadaşlığımız müzik yoluyla başladı.
Doğulu stüdyosunda, 2006 yılında ‘Mor Yıllar’ albümünü yaparken...
Sıla da kendi ilk albümünü hazırlıyordu, aynı stüdyodaydık.
O zaman ben Yunanca müzik yapıyordum, o da bir akşam beni dinlemeye gelmişti...”
Böyle başlayan dostlukları yıllara yayılmış.
Bu albümü de ilk olarak 4 yıl önce planlamışlar.
“Ben onun şarkılarını söylemeyi çok seviyordum, o da benden dinlemeyi seviyordu. Hatta ‘Benim şarkılarımı en güzel sen söylersin’ der Sıla. ‘Benim şarkılarıma benden fazla sahip çıkıyorsun’ der. 4 yıl önce böyle konuşurken bu albümü yapmaya karar verdik...”
Repertuvar oluşturmak 1 yıl sürmüş.
Peki Sıla, “Dağınık Yatak”ta, “Çeyrek Gönül”de, “Diken”de Ziynet’in duygularını bu kadar iyi anlatmayı nasıl başardı?
“Sıla’nın karşısında çırılçıplak soyundum. Bu albüm nasıl çıktı zannediyorsun?” dedi Ziynet:
“Sıla çok iyi bir dinleyicidir... Ben de güvenip çırılçıplak soyundum karşısında, bütün duygularımı serdim önüne... Eksiksiz gediksiz... İki şarkıcı kadın gibi değil, iki dost gibi konuştuk her zaman.
Tüm duygularımla, tüm içtenliğimle çırılçıplak kaldım. O da bana aynı şekilde yaklaştı...
Geceler boyu süren sohbetlerimizde her şeyden konuştuk. Hayal kırıklıklarından, aşklardan, mutluluklardan... Aklına ne gelirse...
Hep uzun sohbetlerimizden çıkan şarkılar oldu bunlar.
İnsanlar sahici olunca birbirlerini anlamayı, anlatmayı becerebilirler.” dedi.

Milliyet'ten Suat Kavukoğlu ise ''Bir önceki albümünde iki şarkısına yer verdiği Sıla’yla aslında 10 yıldır tanıştığını söylüyor Sali. Birlikte albüm yapmak için kırılma noktası Sıla’nın ‘Konuşmadığımız Şeyler Var’ albümünün kutlama gecesi olmuş. O albümü Sıla, Ziynet’e “Sana daha güzellerini yapacağız” diye imzalamış. O geceden sonra daha sık görüşmeye, dostlukları derinleşmeye başlamış.  “Bir şarkı alışverişi gibi olmadı, ticaret dönmedi. Şarkı için değil hayatı paylaşmak için buluştuk. Ben çok duygusalım. Ama duygularımı ve hayatımı ancak karşımdakine güvendikten sonra açabiliyorum. Sıla’yla hem kariyer hem de özel hayatımızdaki hayat ve gönül kırıklıklarımızı birbirimize anlattık. Böyle bir akış oldu. Her buluşmamızdan sonra bir şarkı yazdı Sıla” diye anlatıyor Sali.'' yazısını yazmıştı. 

Lezbiyen aşk yaşadığı iddia edilen Sıla ile Ziynet Sali 2016'da küsmüştü

Bir dönem aralarından su sızmayan, buldukları her fırsatta bir araya gelen ve hatta birlikte röportajlar veren Sıla ile Ziynet Sali küstü.

Demokrasi ve Şehitler Mitingi hakkındaki yorumu nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Sıla, kendisine tepki gösteren birçok sanatçı arkadaşıyla birlikte Ziynet Sali’yi de hayatından çıkardı.

Mitinge katılan Sali, arkadaşının tepki çeken sözlerinin ardından Instagram hesabında “Hoş bir söylem değil. Sıla’nın yorumu beni üzdü” açıklamasını yapmıştı. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar