7 Ocak 2019 Pazartesi günü Isparta'da okullar tatil mi?

7 Ocak 2019 Pazartesi günü Isparta'da okullar tatil mi? Kara kış etkisini gösterdi öğrenciler Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu gelecek kar tatili haberinde. Peki 7 Ocak 2019 Cuma günü Isparta'da okullar tatil mi? Isparta Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? yanıtını sizler için araştırdık.

7 Ocak 2019 Pazartesi günü Isparta'da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
6 Ocak 2019 Pazar 20:25

7 Ocak 2019 Pazartesi günü Isparta'da okullar tatil mi? Kara kış etkisini gösterdi öğrenciler Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu gelecek kar tatili haberinde. Peki 7 Ocak 2019 Cuma günü Isparta'da okullar tatil mi? Isparta Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? yanıtını sizler için an be an takip ediyoruz. 

Isparta'da 7 Ocak Pazartesi günü Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Isparta'da Okullar Tatil mi?Isparta Valiliği 7 Ocak 2019 Pazartesi günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Isparta Valisi Orhan Tavlı'dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu okulları Tatil edecek mi?

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun, şu anlık Isparta'da kar tatili açıklaması yok. Ancak Isparta'da Okullar tatil olursa hemen sizlerle paylaşılacak. 

Isparta'da 7 Ocak Yarın Okullar Tatil henüz değil. Ancak haber gelir gelmez sizinle olacak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Buse naz En beğenilen yorum
Lutfen kar tatili yapin cok yagis ve cok fazla buz var
Öğretmen
Vali bey 07 01 2019 günü okullar tatil edilsin bu sogukda ve karda okula gidemezler taşımalı olan ögrenciler yollar yüzünden gelmiyorlar bizim Bi sınıfda 17 tane taşımalı ögrenci var gelmiyorlar