7 Ocak 2019 Pazartesi Çorum'da okullar tatil mi?

7 Ocak 2019 Pazartesi Çorum'da okullar tatil mi? Kar yağışı yurdu etkisi altına aldı ve kar tatili haberleri art arda geldi. Çorumlu öğrenciler de Çorum Valisi Mustafa Çitfçi'den gelecek kar tatili haberine çevirdi? Haberimizde 7 Ocak 2019 Pazartesi Çorum'da okullar tatil mi?

7 Ocak 2019 Pazartesi Çorum'da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
6 Ocak 2019 Pazar 17:32

7 Ocak 2019 Pazartesi Çorum'da okullar tatil mi? Kar yağışı yurdu etkisi altına aldı ve kar tatili haberleri art arda geldi. Çorumlu öğrenciler de Çorum Valisi Mustafa Çitfçi'den gelecek kar tatili haberine çevirdi? Haberimizde 7 Ocak 2019 Pazartesi Çorum'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Çorum Valiliğinden kar tatili açıklaması yapıldı mı? detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Çorum'da 7 Ocak Pazartesi günü Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Çorum'da Okullar Tatil mi? Çorum Valiliği 7 Ocak 2019 Pazartesi günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Çorum Valisi Mustafa Çitfçi'den öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Çorum Valisi Mustafa Çitfçi okulları Tatil edecek mi?

Çorum'un 4 ilçesi'nde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Çorum İl milli eğitim müdürü Seyit Ali Büyük, "Yoğun kar yağşı nedeniyle İlimize bağlı Sungurlu, İskilip, Laçin ve Kargı ilçelerinde tüm resmi ve özel, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitimöğretim faaliyetlerine 7 Ocak 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar